Zanimivosti

Horoskop za torek, 23.2.2015

G.G.
24. 2. 2015, 07.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Dobra karma

OVEN – Vse bo potekalo pospešeno, posebno pri urejanju poslovnih in študijskih zadev. V ljubezni se boste izkazali v veliko boljši podobi kot pred kratkim. 
BIK – Znanci bodo situacijo, ki je za vas pomembna, pripeljali do roba, toda vi se poskušajte umakniti in umiriti. Za težave poskušajte poiskati najlažjo rešitev. 

DVOJČKA – Čaka vas nekaj novosti, a ne bodo tako prijetne, kot ste si zamislili. Najprej je na vrsti pomembna obveznost, ki vam prinaša nekaj vznemirjenja, na koncu pa pozitiven rezultat.
RAK – Sodelavci bodo izredno posvečeni poslu, in če ne boste v stanju pripravljenosti, boste kmalu stranski igralec. Pričakujete lahko manjšo neprijetnost v komunikaciji. 
LEV – Ker je položaj planetov ugoden, se boste samozavestno lotili svojih obveznosti in jih brez težav izpeljali do konca. Z ljubljeno osebo se spet zavedata, kako močno sta povezana.
DEVICA – Poskusili si boste razložiti, kaj se je zgodilo glede osebe, ki očitno razmišlja v popolnoma drugi smeri kot vi. Premislite, saj je morda na vidiku nekaj, česar sami niste niti opazili. 
TEHTNICA – Običajno vas moti počasnost drugih, toda danes boste vi zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni. Na poslovnem področju bi se morali čim prej osredotočiti na najnujnejše.
ŠKORPIJON – Zelo prav vam bo prišel nasvet osebe, ki ste ji simpatični in bi vam lahko pomagala rešiti čustveno dilemo. Bodite zelo strpni in tudi pripravljeni na manjša presenečenja. 
STRELEC – Danes se boste stežka prilagodili, vaše zamisli bodo naletele na gluha ušesa. Poskusite se lotiti nečesa, kar je jasno in očitno ter poteka po določenih pravilih. Počasi boste vse skupaj uredili.
KOZOROG – Veliko stvari vas bo vznemirjalo. Ko bo na vrsti pomemben sestanek, bodite bolj prilagodljivi. Priznajte svoje napake, saj si boste tako priborili naklonjenost ljudi. 
VODNAR – Do prijateljev in znancev bodite bolj strpni in potrpežljivi. Ne oklevajte glede nečesa, kar morate nujno urediti in vas bremeni že nekaj časa, sicer bo prepozno. 
RIBI – Okoliščine zahtevajo veliko energičnosti, posebno pri zadevah, ki jih ne poznate najbolje. Končno veste, kaj si želite, tudi na ljubezenskem področju, kar vas bo razveselilo.