Zanimivosti

CONRAD SVETUJE: Živite v duhu dobrih starih časov?

N.N.
10. 2. 2015, 15.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Karkoli bi naredili in se še tako trudili, časa, ki je švignil mimo nas, ne moremo vrniti, lahko pa opremimo stanovanje ali pisarno tako, da izžareva preteklost. Pri tem se nam ni treba odreči prednostim, ki jih prinaša sodobna tehnologija. Oh, ne, sploh ne!

Več Conradovih nasvetov najdete na:  http://www.conrad.si/nasveti

Tako lahko, na primer, stene okrasite z analogno stensko uro Techno Line Retro WT 7050. Videti je kot bi bila del seta za snemanje filma o Sherlocku Holmesu v viktorijanskem Londonu, kaj ne?

Je bež barve in v aluminijastem ohišju ter enostavna za uporabo in namestitev. Ker je radijsko nadzorovana, vam ne bo treba niti razmišljati o premikanju kazalcev ob prehodu na poletni ali zimski čas.

Kako bi bilo, da lahko prijateljem in znancem s ponosom pokažete retro radio z radijskimi postajami iz cele Evrope, ki ste ga sami izdelali? Vzemite ta Conrad modelarski komplet za samostojno izdelavo srednjevalovnega radia.

Je enostaven in zabaven za sestavljanje, z natančnimi navodili korak za korakom, zato se v modelarsko avanturo lahko podajo tudi starejši od 14 let, ki tehnično niso tako dobro podkovani. Visokokakovostne komponente, dobra občutljivost in ločljivost v srednjevalovnem območju zagotavljajo dober sprejem mnogih lokalnih in nacionalnih oddajnikov.