Zanimivosti

Drugi salon penečih se vin

N.N.
5. 2. 2015, 17.38
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Drugi Salon penečih vin bo na enem mestu, v prostoru, ki pritiče dimenzijam in razkošju penečih se vin, na eni izmed najlepših lokacij prestolnice, v veliki dvorani Grand hotela Union, tudi to leto ponudil izbrana peneča se vina. Le ta iz leta v leto presegajo kliše o vinih za posebne priložnosti, praznovanja, in postajajo vedno bolj priljubljena tudi ob vseh drugih prilikah, kakor tudi kot vinska spremljava vrhunski kulinariki.

Drugi salon penečih vin bo potekal 13. februarja, med 17. in 24. uro, v veliki dvorani Grand hotela Union v Ljubljani.

Letos bodo peneča vina, ki jih bo moč okusiti in kupiti na Salonu penečih vin, nadgrajena v skladu s trendi - z vrhunsko kulinariko hotelov Union. Za piko na i čarobnemu vzdušju, ki se bo zgodilo le večer pred valentinovim, pa bo poskrbela skrbno izbrana glasbena spremljava, ki bi znala koga zvabiti tudi na ples.

V okviru dogodka bo vabljenim prvič predstavljena tudi posebna kljubska kartica, s katero bo v tem letu možno obiskovati vse dogodke v organizaciji RadoST in Restaurantcluba brez dodatnega plačila vstopnine kot VIP gost , prav tako bo možno s kartico uveljavljati tudi poseben status in kar do 25 odstotkov nižje cene za skupine do 12 oseb v več kot 200 izbranih restavracijah v Sloveniji in na Hrvaškem.