Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 15. 1.

R.T.
15. 1. 2015, 07.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Imate občutek, da bi se morali še bolj potruditi za nekaj, kar je že nekaj časa na vidiku. Zaupali vam bodo tudi nekaj novih nalog, pri katerih se boste dobro odrezali.

BIK - Danes ne boste imeli časa, da bi se obremenjevali s podrobnostmi, ampak se boste morali soočiti z obveznostmi, ki trkajo na vaša vrata. Bolj natančno si zastavite cilje.

DVOJČKA - Prijatelji bodo v današnjem dnevu prinesli sonce v vaše življenje. Zasebno pa se boste odločali o določeni osebi, ki vas že nekaj časa ne pusti pri miru.

RAK - Potrudite se glede stvari, ki jih ne morete končati v tako kratkem roku. Umirite se in nekoliko taktizirajte, tako vam lahko celo uspe. V ljubezenskih odnosih je še nekaj nedorečenosti.

LEV - Pozitivni dogodki bodo razlog za vaše zadovoljstvo. Uspešno boste izkoristili svoje poslovne potenciale, ustvarjali dobre odnose in umirjeno povečevali svoje ambicije.

DEVICA - Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da rešita odnos, ki nima najboljše energije.

TEHTNICA - Za določene stvari bi morali pustiti času čas, saj vse skupaj še ni zrelo, da se razvije. Novice glede obiska vas lahko nekoliko vznemirijo, saj bi se morali bolje pripraviti.

ŠKORPIJON - Končno boste na pravilen način zadeve postavili na svoje mesto. Spremembe, ki bodo dobrodošle, vam bodo ponudile alternativo in najboljše možne rešitve. 

STRELEC - Osebe, ki so dvomile o vas, vas bodo danes spodbujale. To vas bo zelo razveselilo in vam dalo dodaten razlog za trud na delovnem mestu. Usmerili se boste tudi k večjim zaslužkom.

KOZOROG - Določene stvari se bodo zgodile šele takrat, ko boste dejansko sproščeni in neobremenjeni z izidi. Če začenjate novo ljubezensko zgodbo, boste nekoliko zmedeni.

VODNAR - Ljubezenske energije se bodo mešale nekoliko drugače, kot ste bili vajeni. Nekaj odgovorov bo ostalo v zraku, saj vam okoliščine niso najbolj naklonjene.

RIBI - Prijatelj bo tisti, ki vam bo postavil pravila, zanimivo bo, da se jih boste držali. Današnji dan v sebi skriva plodno in ustvarjalno energijo, kar vam bo več kot pisano na kožo.