Zanimivosti

Horoskop za sredo, 7. 1.

R.T.
7. 1. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes bo za vas srečen dan, zato pričakujte ogromno smeha in odlične komunikacije. V večernih urah si boste vzeli čas zase in za bližnjo osebo. Prepustite se toku življenja.

BIK – Danes boste manj spremenljivega počutja, saj se boste tako v službi kot doma laže dogovorili. Vsekakor vam ne bo dolgčas, saj si boste znali na svoj način popestriti življenje.

DVOJČKA – Ugotovili boste, da lahko nadaljujete zvezo, ki se počasi razvija v nekaj več od prijateljstva, kar vam je zelo všeč. Nikakor ne pozabite na še nekaj opravkov, povezanih z denarjem.

RAK – Partnerja boste presenetili s strastjo in globino v odnosu. Zlahka bosta premagala nekaj, kar je bilo v prejšnjih dneh pod vprašajem in vas je močno obremenjevalo.

LEV – V današnjem dnevu boste malce zmedeni. Pred vami so pomembne odločitve, vi pa ne veste, katero smer bi ubrali. Pazite na svoje korake, ki naj bodo čim bolj premišljeni. 

DEVICA – Začutili boste napetost in živčnost, saj se vse skupaj ne bo odvijalo tako, kot si želite. Neobičajno boste nepotrpežljivi, posebno v povezavi s tistimi, ki so drugačni od vas.

TEHTNICA – Negotovi ste, kar vam nikakor ni všeč. Ukvarjajte se le z lažjimi nalogami, preložite obiske, kjer bi bilo preveč govora o nečem, kar vas še vedno jezi.

ŠKORPIJON – Pritoževali se boste nad nepraktičnostjo in neučinkovitostjo drugih. Če se potrudite in daste prednost drugim, si lahko vzamete čas za iskrene pogovore in druženje.

STRELEC – Določeno informacijo boste preprosto preslišali in se zadeve spomnili v zadnjem trenutku. Pomaga vam lahko šesti čut, saj boste vse skupaj uspešno izpeljali.

KOZOROG – Danes si boste vzeli več časa zase. Težave boste razrešili le, če se boste globoko poglobili vase in si dovolili poiskati nove rešitve. Ugotovite, čemu se lahko izognete.

VODNAR – Nadaljuje se nekaj, kar je za kratek čas obstalo na slepi ulici in vas nekoliko prestrašilo. Na isto zadevo poglejte z drugega vidika in vse skupaj vas bo nasmejalo.

RIBI – Bolj sproščeni boste kot v preteklih dneh, saj vam bo družba zelo naklonjena. V razmerju ali poskusih osvajanja boste vsekakor uspešnejši in veliko bolj prodorni.