Zanimivosti

Horoskop za torek, 6.1.2015

G.G.
6. 1. 2015, 08.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Današnji dan bo za vas poseben in drugačen. Zdelo se vam bo, da ste utrujeni in da vaše telo resnično potrebuje počitek. Privoščite si ga brez slabe vesti.
BIK – Danes boste pod pritiskom določenih obveznosti, toda tokrat boste odločneje nastopili in se borili zase. To se vam bo obrestovalo, saj se boste znašli v središču pozornosti.
DVOJČKA – Sprašujete se, zakaj se vznemirljive zgodbe ustavljajo na pol poti in vas jezijo. V nekem trenutku vam bo nagajalo ljubosumje, v drugem trenutku pa obveznosti in nesporazumi.
RAK – Nekdo pričakuje od vas preveč, kar vas spravlja v dvome, ki jih sami ne znate razčistiti. Tokrat boste morali pohiteti, čeprav ste bili prepričani, da boste deležni pomoči.
LEV – Spremljajo vas prijetne okoliščine, ki vas bodo vodile do boljših rezultatov. Vse se bo dobro končalo in tudi v ljubezni boste zadovoljni, kar vam bo nekdo od prijateljev zavidal.
DEVICA – Ljubezen se vam počasi približuje. Odlično se boste ujeli z nekom, ki je podobnega temperamenta in razume vašo razigranost. Na poslovnem področju boste imeli sijajno priložnost.
TEHTNICA – Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo utrudile. Želeli si boste počitka, toda življenje bo prinašalo nove in nove obremenitve, ki jih bo treba izpeljati. 
ŠKORPIJON – Nekaj, kar vam ni všeč, se bo zavleklo in želeli si boste le, da se stvar reši po najlažji mogoči poti. Bodite previdni, kajti polovična rešitev ne bo v vašo korist. 
STRELEC – Danes boste malce depresivni in utrujeni. Počasi se bo treba vrniti v realnost, kar vam ni najbolj všeč. Prijatelj vas bo danes razveselil s svojimi pohvalami. 
KOZOROG – Na prvem mestu bodo nasprotovanja, kar bo še zlasti izrazito v odnosih z nasprotnim spolom. Več časa namenite učenju, ki vam prinaša izpopolnjevanje na osebnem področju.
VODNAR – Danes boste veliko boljše volje, kot ste po navadi. Čutili boste, da vam družba zelo ustreza, saj tako pozabite na svoje težave in predsodke, ki so prisotni v vašem življenju. 
RIBI – Čeprav bi se lahko spočili, boste nagnjeni k pospravljanju in urejanju stvari. Umirite se tudi danes in naredite nekaj za svojo dušo. Spoznali boste, da vas že majhne stvari osrečijo.