Zanimivosti

Zakaj jo želijo gledati vsi?!

M.J.
22. 12. 2014, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

To dekle je zagotovo najpopularnejša najstnica, za katero se kdaj slišali. 16-letni Avstralko Sarah Ellen na Instagramu in Facebooku sledi več kot 1,4 milijona sledilcev in že samo s tem je postala prava kraljica interneta.

Instagram

»Kot otrok sem vedno sanjala o tem, da delam v zabavni industriji. No, nikoli pa si nisem mislila, da bo počela prav to. In to bom počela vse dokler bodo ljudje imel zanimanje za moje življenje,« je dejala Ellen

»Resnično je dobro početi to delo. Vsake toliko časa se uščipnem, da preverim ali niso to samo sanje,« trdi dekle, ki je na svetovnem spletu postala znana s pomočjo 30-sekundnega videoposnetka, v katerem poplesuje z obrvni na funky glasbo.

»Potem, ko so ljudje videli ta videoposnetek, so se začeli zanimati zame in me spraševati, kaj počnem v prostem času. Po tem je število mojih sledilcev na družabnih omrežjih naglo narastlo,« je Ellen opisala svoj YouTube uspeh.

»Obožujem tehnologijo, družabne medije in ustvarjanje zabavnih vsebin. Vesela sem, da imam publiko, s katero lahko to vse delim. Vsaki dan ustvarim novo vsebino za moje prijatelje, katerih število konstantno raste,« trdi simpatična Ellen.