Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek 1.12.

R.T.
1. 12. 2014, 08.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Danes boste precej zasanjani, bolj počasni in prepričani v svojo usodo. Nekdo v službi vas bo opozarjal na to, da se določeni projekti ne morejo začeti brez vas.

BIK – V današnjem dnevu se ne morete dogovoriti glede večjih poslov ali finančnih zadev. V resnici gre bolj za to, da si vse želite ustvariti le tako, kot ste si sami začrtali.

DVOJČKA – Bodite bolj spontani in ne načrtujte preveč. Potrudite se le, da bodo vaše besede neposredne in iskrene. Kar nekaj ljudi vas bo namreč čakalo, nikar jih ne razočarajte.

RAK – Pred vami je uspešen dan, v katerem bo mnogo priložnosti za osebno rast in razvoj. Naklonjenost Venere vam bo podarila harmonijo in romantiko v ljubezenskih odnosih.

LEV – Danes boste prejeli zelo natančna navodila in smernice. Pred vami je nov delovni izziv, ki bo pomembne narave, zato se zberite in sestavite ter se usmerite k napredku.

DEVICA – Omejitve so tisti del življenja, ki vam bo danes predstavljal priložnost za osebni napredek. Ne pozabite na dejstvo, da imate v svoji bližini ljudi, ki vam bodo z veseljem pomagali.

TEHTNICA – Nekdo vas vztrajno preseneča s trmo in svojimi principi. To zagotovo ni pravi način, da pride do vašega srca in se vam približa. Odzvali se boste počasi, toda neposredno.

ŠKORPIJON – Danes se boste spomnili vsega, s čimer ste odlašali ali kar ste puščali na stranskem tiru. Pod pritiskom boste najučinkovitejši, utrujenost boste začutili šele zvečer.

STRELEC – Med ljubezenskim področjem in delom se v zadnjih časih prepogosto odločate za posel. Zato ne bodite presenečeni, če boste slišali tudi nekaj, kar vam ne bo všeč.

KOZOROG – Nekdo vas bo prepričal v zadevo, v katero prej niste verjeli. Uspelo mu bo predvsem zato, ker bo vse skupaj predstavil z nenavadnimi besedami in načinom, ki vas bo osvojil.

VODNAR – Ne računajte na obljube, ki so izrečene prehitro, posebno na poslovnem področju. Marsikaj boste morali začeti na novo, kar vas bo razjezilo in hkrati vznemirilo.

RIBI – Danes boste zapravljivi in zelo komunikativni. Pokazali boste, da ne odpuščate zlahka tistim, ki do vas niso iskreni. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba izredno trmasta.