Zanimivosti

Horoskop petek 28.11.2014

M.J.
28. 11. 2014, 09.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Današnji dan se bo za vas začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali vaši najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani.

BIK – Veliko bo dela, vendar je videti, da boste v vse, kar boste počeli, vlagali veliko estetskega čuta in harmonije, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in zadovoljstvo.

DVOJČKA – Današnji dan vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki delujejo proti vam. Samski boste nekoga spoznali, a se lahko zapletete v precej čudno zgodbo.

RAK – Čas je, da zrastete in izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala daleč. Zvezde so tokrat na vaši strani, čas je, da to izkoristite v pravi smeri.

LEV – Danes  bodo v ospredju odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Odnosi s starejšimi bodo malo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo.

DEVICA – Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči in bežali. Ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po takšnem vrstnem redu, kot ste si ga zamislili.

TEHTNICA – Veliko pozornosti bo usmerjene v prijateljske odnose in razumevanje. Ker vam planeti niso najbolj naklonjeni, je več verjetnosti, da bo nekaj tudi stresa in da bo treba sprejeti spremembe. 

ŠKORPIJON – Dan se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom, kar vam nikakor ne bo pisano na kožo. Težko se boste zadržali.

STRELEC – Čeprav dobro poznate vse okoliščine, vseeno še niste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vaše napore vendarle v rokah drugih.

KOZOROG – Danes boste čutili nazadovanje na vseh področjih, kar naj vas preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko vaše vedenje vodilo v rahlo depresivnost.

VODNAR – V službi olajšanja, ki ga pričakujete, še ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov.

RIBI – Danes  boste morali biti pripravljeni, saj bo imel vaš partner velika pričakovanja v zvezi z vami. Vaš odnos do nekoga, ki vam je blizu, se bo povsem spremenil, saj boste želeli več.