Zanimivosti

Horoskop za ponedeljek, 22. 9.

R.T.
22. 9. 2014, 07.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN - Današnji dan se bo začel z nežnimi energijami, ki jih prinašajo planeti. Izžarevali boste notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi okoli vas. Zaželeni in dobrodošli boste v vsaki družbi, kjer se boste pojavili.

BIK - Včasih si naložite preveč obveznosti, ki jih potem ne morete opraviti tako, kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo časa za ljubljeno osebo, iz česar se lahko razvije nekaj konfliktov.

DVOJČKA - Z malce samoobvladovanja ste lahko zadovoljni, saj bodo večja delavnost, pogum in odločnost tiste lastnosti, ki vas lahko popeljejo daleč. Znebite se ležernosti.

RAK - Zbirate pogum za zbližanje z osebo, ki vam ugaja, ali dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili svoj vsakdan. Veste, da čudeži ne obstajajo, tokrat se morate bolj potruditi.

LEV - Svoje obveznosti boste s pozitivno energijo obvladovali brez težav. S partnerjem se boste sporazumeli in uskladili želje, kar vam bo zelo ustrezalo.

DEVICA - Končno se vas bo dotaknila spodbudna, hitra in topla energija, ki podpira vašo aktivnost, dinamiko in voljo. V današnjem dnevu se boste počutili v svojem elementu.

TEHTNICA - Spet ste preveč sumničavi, in namesto da bi pogovor opravili na štiri oči, iščete pomoč na napačni strani. Zato se raje sprijaznite s tem, da boste danes nekoliko razočarani.

ŠKORPIJON - V današnji dan boste stopili nekoliko negotovi in nezaupljivi do svojih čustev. Vaše hrepenenje tokrat ne bo ostalo neuslišano. Čustva boste izražali spontano in instinktivno.

STRELEC - Imate občutek, da je položaj na poslovnem področju že nevzdržen, saj naenkrat nikogar ne prepričate o svojem prav. Zato se tako na delu kot v šoli raje ne izpostavljajte.

KOZOROG - Vpliv današnjega dne prinaša napredek v komunikaciji, nemir in določene novosti. Ključ do uspeha ni v tem, da bi težave pometali pod preprogo, ampak jih morate aktivno reševati.

VODNAR - Ne berite med vrsticami, čeprav to obvladate. Tokrat bi vas vse skupaj utegnilo preveč obremeniti. V službi se osredotočite predvsem na tisto, kar počnete prvič.

RIBI - Telo vas bo opozorilo na neko dogajanje, ki ni najugodnejše. Slabše počutje se lahko razvije tudi v kaj več, če ne boste pozorni. Danes ne pretiravajte z ničimer.