Zanimivosti

Kaj mislite, kdaj je seksala prvič?!

T.P.
20. 9. 2014, 22.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Hazel Dyson (27) je dolga leta sanjala o tem, da bi shujšala in našla princa svojih sanj, a ni verjela, da se bo to kdaj uresničilo. Ko ji je tehtnica pokazala 142 kg, je padla v hudo depresijo, za nameček pa so jo fantje žalili in se šalili na račun njenega videza.

Profimedia

Nesrečna Hazel je bila prepričana, da bo za vse večne čase ostala sama, a ji je z močno voljo uspelo v 6 letih izgubiti okrog 80 kg. Danes se komaj otepa številnih fantov, ki se borijo za njeno pozornost in ljubezen. »Že od otroštva sem se borila z odvečnimi kilogrami, ki so se z leti tako nakopičili, da sem na koncu morali nositi konfekcijsko številko 56. Vsi moji prijatelji so bili vitki in lepi, samo jaz sem bila tista 'ta debela', ki je vedno sedela v kotu. Pripravljali so mi zmenke na slepo, a me je bilo vedno preveč sram, da bi prišla. Sprijaznila sem se s tem, da bom za vedno sama,« se spominja mladenka.

Profimedia
Depresijo je lažje prenašala s pomočjo hrane. Najraje se je basala s pico, čokoladami ter kitajsko hrano.  Vse dneve je preživljala doma ob televiziji in računalniku. Vse pa se je spremenilo, ko je leta 2008 obiskala zdravnika, ki ji je povedal, da mora spremeniti način življenja.

Težko je priznala, da pri 26 še ni seksala.

»Rekel mi je, da bom že pred 30. letom potrebovala umetni kolk, če ne shujšam. Bila sem šokirana. Za svojo debelost sem krivila sindrom policističnih jajčnikov, pri zdravniku pa mi je postalo jasno, da moram nehati iskati izgovore. Ves čas sem bila utrujena, lovila sem sapo, zdaj pa so kilogrami začeli napadati še moje kosti. Na FB sem gledala fotografije prijateljev, kako uživajo, se ljubijo, poročajo in si vse to želela tudi zase.«

Profimedia
Žaljivke so nadomestili komplimenti

Po obisku pri zdravniku se je Hazel pridružila shujševalnemu programu, odpovedala se je hitri hrani in začela jesti sadje ter zelenjavo.  S hujšanjem se je pojavilo tudi upanje, da bo našla fanta. »Težko je bilo, večkrat sem se pregrešila, a me je želja po ljubezni zadržala v programu. Bala sem se, da bom pri 30 letih devica brez fanta. Na srečo se to ne bo zgodilo, saj sem v šestih letih, točno do mojega 26. rojstnega dneva izgubila 80 kilogramov,« pravi Hazel. Takrat se je prijavila na neki spletni strani za zmenke in začela dobivati številne komplimente.

Profimedia
Še vedno se je bala žaljivk, a fantje so jo vsi po vrsti zasipali s prijaznostjo, ji dvorili ter peli hvalnice njeni lepoti. Med njimi je našla svojega prvega fanta. »Bil je čudovit in počutila sem se zelo posebno. Sram me je bilo, ko sem mu priznala, da sem še nedolžna, a je bil poln razumevanja. Ni najbolj prijetno, da pri 26 še niste okusili seksa. Vzel mi je nedolžnost, po devetih mesecih pa sva se razšla … To je bila krasna izkušnja, ki mi bo pomagala, da bom lažje našla 'gospoda pravega,« zaključuje Hazel in dodaja, da se zdaj nič več ne sramuje sebe.