Zanimivosti

Horoskop za torek, 16.9.

R.T.
16. 9. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Na poslovnem področju bo manj težav, saj končno gre po načrtih, ki ste si jih zamislili. Tudi na drugih področjih imate možnosti. Lahko se splete zanimiva prijateljska zgodba.

BIK – Pomembno je, da se odprete nemirni in hitri energiji, ki vas bo danes zasledovala. Čeprav ste raje v bolj umirjenih energijah, vam današnji vpliv lahko koristi, saj vas spodbuja k akciji.

DVOJČKA – Današnji dan bo podrejen ljubezni in neustavljivi strasti. Pogosteje boste razmišljali o partnerstvu, starševski vlogi in o potrebnih spremembah na tem področju.

RAK – Na poslovnem področju vas čaka pomemben sestanek. Čeprav se ne bo odvijal po pričakovanjih, ne bo dolgočasen. Pozorno poslušajte, priložnost bo treba zagrabiti.

LEV – Na poslovnem področju sledi sprememba, ki jo boste morali čim prej sprejeti. Današnji dan bo poln informacij in vaša naloga bo pri sebi narediti intenzivno analizo.

DEVICA – Če se boste uskladili z dinamično energijo in ne boste iskali miru za vsako ceno, potem je dan lahko zelo uspešen, saj se boste s hitrimi premiki sposobni prebiti v ospredje.

TEHTNICA – Preutrujeni ste, zato težje in zahtevne opravke preložite. V nasprotnem primeru bi se odzvali na napačen način. Morate pa si priznati, da ste s številnimi preveč nepotrpežljivi.

ŠKORPIJON – Napredovali boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja. Današnji dan bo poln nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile. Nekaj zdrave previdnosti ne bo odveč.

STRELEC – Nekdo vam bo nekaj zaupal, toda kljub temu še ne boste najbolj prepričani vanj. Ni druge možnosti, kot da se pogovorite, izpostavite dejstva in počakate.

KOZOROG – Ne boste se mogli zbrati, misli vam bodo skakale z enega področja na drugega. Poiskati boste morali vzrok za raztresenost in ga čim prej odpraviti po najlažji možni poti.

VODNAR – Še je čas, da se izkažete na poslovnem področju, čeprav imate občutek, da so vas prehiteli. Tokrat si ne bi smeli privoščiti zamud, saj vas nekdo ves čas budno opazuje.

RIBI – Danes boste neodločni, zdi se vam, da je vse obviselo v zraku. Nič ni določeno, zato se ne obremenjujte z nastalo situacijo. Nadaljujte samozavestno, brez ustavljanja.