Zanimivosti

Kaj pravi horoskop za danes?

R.T.
27. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Poizvejte v našem horoskopu!

arhiv svet24

OVEN – Dobra volja vaših prijateljev vas bo razveselila. Veliko več boste imeli od vsega, če se boste z ljudmi pogovarjali v živo in ne prek spleta. Energija bo popolna.

BIK – Počakajte, preden boste povedali, kdo vam je všeč, saj bi vas nekdo lahko napačno razumel. Vzemite si še nekaj časa za odločitev, kaj si v resnici sploh želite od nekoga.

DVOJČKA – Potrebujete nekaj pravih nasvetov, ki vam bodo olajšali odločitve. Popoldne bo končno nekaj več ljubezenskih iskric, ki vas bodo spravile v boljšo voljo.

RAK – Pred kratkim ste takoj opazili, da nekdo ni najbolj iskren do vas. Odnosi z bližnjimi se bodo zaostrili, saj ne bodo razumeli vaših pogledov na določene situacije.

LEV – Imeli boste dovolj energije, da poskrbite zase. Glede ljubezenskega vprašanja pa bodite odprti in neposredni, kar bo nasprotna stran zelo cenila. Le tako boste zadeve lahko rešili.

DEVICA – Potrebujete nekaj odmika od trenutnega stanja. Živčna in hitra energija vas bo danes le ovirala in motila. Na vidiku je obilica misli, idej, prav tako tudi sanjarjenje.

TEHTNICA – Pričakovali ste boljši razplet položaja, ki bo dobil čisto drugačno obliko. Previdno z nekom, ki ne razume vaše občasne raztresenosti in vas zaradi tega obsoja.

ŠKORPIJON – Večina vaših sodelavcev bo težko prenašala stres, vi pa boste cveteli, česar nihče ne bo razumel. Na prijateljskem področju vstopajo v vaše življenje novi ljudje.

STRELEC – Danes boste svoje mnenje zadržali zase, da ne bi po nepotrebnem povzročili slabo volje in težave. Nekaj, kar vas muči, boste končno nekomu zaupali.

KOZOROG – Vse se vrne, kar boste okusili danes. Za vas bo prišel čas, ko boste končno lahko uživali v rezultatih trdega dela in se nehali obremenjevati z nepomembnimi zadevami.

VODNAR – Pripravljeni boste na nekaj več dela, čeprav vam okoliščine še niso stoodstotno naklonjene. Popoldne in proti večeru boste potrebovali nekaj časa za druženje.

RIBI – Dobra volja drugih vas bo razveselila in popeljala v začrtane smeri. Veliko lažje se boste soočili z nekom, če boste uporabili neposreden pristop, brez pretiranega prilagajanja.