Zanimivosti

Kaj pravi danes horoskop?

R.T.
4. 8. 2014, 06.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Preberite kaj vas čaka danes, na kaj morate paziti in ali so vam zvezde naklonjene. Horoskop za 4.8.2014!

Profimedia

OVEN – Prijatelj vas bo tako omehčal, da mu boste pripravljeni narediti veliko uslugo. Sprememba v poslovnih ali študijskih zadevah niti ni tako slaba rešitev, saj vas dobra organizacija lahko reši.

BIK – Danes se previdno pomikajte naprej po svoji začrtani poti. Ljubezenske uganke se bodo rešile takrat, ko boste končno pripravljeni sprejeti vsa ponujena dejstva.

DVOJČKA – Usmerite danes svojo energijo v tisto, kar počnete z veseljem. Odpirajo se vam lepe možnosti za uspeh, vendar so na vidiku tudi posamezni moteči dejavniki, ki pa se jim bo možno izogniti.

RAK – Opazili boste, da nekdo nikakor ne namerava popustiti. To vas lahko razjezi, saj ste vajeni iskati in tudi najti praktične rešitve. Primanjkuje vam nekaj izkušenj, v ljubezni pa ste preveč trmasti.

LEV – V poslovnem okolju se boste v današnjem dnevu izkazali s svojimi pogajalskimi sposobnostmi in občutkom za prave odločitve, ki bodo bliskovite narave. Prilagodljivost bo nujna.

DEVICA – Prehitro vas bodo razjezile malenkosti. Napeto bo, zato se ne odzivajte na prvo žogo. Previdno tudi, če se prvič soočate z določenimi resnimi obveznostmi.

TEHTNICA – Ugotavljate, da vam novi ljudje ne ustrezajo najbolj. Motil vas bo njihov pogled na svet, ki bo popolnoma drugačen od vašega. Zaustavili se boste tudi pri financah.

ŠKORPIJON – Ne boste se pripravljeni ukvarjati z malenkostmi, saj se boste raje usmerili v bolj resne zadeve. Glede na to, da ste večino časa zelo zasedeni, izkoristite današnji popoldan za zabavo.

STRELEC – Naenkrat ne veste, kaj bi storili in kam bi se obrnili, posebno v ljubezenskih zadevah. Neodločni ste, kar vas bo nekoliko zaustavilo pred večjimi odločitvami.

KOZOROG – V dopoldanskih urah se nakazuje nekaj manjših napetosti. Previdno, posebno v odnosih s starejšimi, ki bodo še bolj občutljivi. Zagato lahko reši le nasmeh na obrazu.

VODNAR – Novice iz tujine vas bodo končno razveselile, saj jih čakate že celo večnost. Nadaljujte veselo in pokončno, saj se vam na koncu poti obetajo čudoviti rezultati.

RIBI – Samskim se bo ponudila priložnost za resno zvezo. Lahko bo šlo za osebo, s katero prijateljujete že dalj časa, ali pa boste nekoga spoznali. V vsakem primeru pretehtajte svoja čustva, preden se odločite.