Zanimivosti

Kaj pravi danes horoskop?

R.T.
2. 8. 2014, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Preberite kaj vas čaka danes, na kaj morate paziti in ali so vam zvezde naklonjene. Horoskop za 2.8.2014!

arhiv svet24

OVEN – Izogibali se boste vsakršnim konfliktom, tako v službi kot v domačem okolju. S preveč popustljivim pristopom pa si utegnete nakopati veliko dodatnega dela, ki vam ne bo najbolj všeč.

BIK – Postavili se boste zase, še preden bo padla prva kritika na vaš račun. Bo že držalo, da je napad najboljša obramba, in vi se boste v situaciji zelo dobro znašli.

DVOJČKA – Danes se lahko končno konča nekaj, kar vas je dolgo pestilo in obremenjevalo. Poguma bo dovolj in lahko se tudi lotite novega načrtovanja. Le z domačimi bodite obzirnejši.

RAK – V prijateljskem krogu boste danes naleteli na informacijo, ki vas bo nekoliko zmotila, saj vas bo usmerila v napačno razmišljanje. Če želite rezultate, se zanesite sami nase.

LEV – Ob današnjih srečanjih boste pokazali manj pomislekov in več pristnega optimizma. Na ljubezenskem področju se usmerjate v napredek in vznemirljive prigode.

DEVICA – V dopoldanskih urah se vam bodo dogajale nenavadne situacije, ki bodo od vas terjale zbranost in prilagodljivost. Ukvarjali se boste tudi z manjšimi napetostmi v ožjem družinskem krogu.

TEHTNICA – Nekaj vas močno obremenjuje in prej ali slej se boste morali soočiti s tem. Prej ko se boste, bolje bo za vas. Odpravite predsodke, ki vas le omejujejo, saj vplivajo na vsa osebnostna področja.

ŠKORPIJON – Želeli boste nadoknaditi vse, kar se vam zdi, da ste spregledali. Morda bo treba najprej storiti korak nazaj, da se boste lahko premaknili dva naprej, vendar vztrajajte.

STRELEC – Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami. Načrti v povezavi s selitvijo se lahko prelevijo v nekaj konkretnega. V vaše življenje vstopajo nove energije, ki jih boste z veseljem sprejeli.

KOZOROG – Na vsak način bi želeli priplezati višje, vendar vam okoliščine v tem trenutku niso najbolj pisane na kožo. Trenutno je bolj smiselno vztrajati pri že poznanih zadevah.

VODNAR – Danes bo v ozračju nemir, ki bo onemogočal zbrano delo, zato se ne lotite zahtevnih nalog, ki bi od vas terjale veliko koncentracije. Kljub temu se boste znašli pred novimi preizkušnjami.

RIBI – Če se vam bo pokazala priložnost, se boste spustili v avanturo, čeprav vam bo že vnaprej jasno, da vam bo dogajanje zelo verjetno ušlo izpod nadzora. Nikar pa v zgodbo ne vpletajte globokih čustev.