Zanimivosti

Poletni tabor inovativnih tehnologij za osnovnošolce in srednješolce

M.J.
9. 7. 2014, 15.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Med poletnimi počitnicami bodo osnovnošolci, ki so zaključili 8. in 9. razred ter srednješolci od 1. do 3. letnika, na zabaven način spoznavali elektrotehniko in sodobne tehnologije. Tudi letos se bo namreč odvil Poletni tabor inovativnih tehnologij, ki od 17. do 22. avgusta 2014 vabi na 13 delavnic z različnih področij elektrotehnike in multimedije.

Poučno druženje bo predvsem praktično, saj bodo udeleženci v enem tednu znali ustvariti že čisto prave izdelke, ki jim bodo koristili v šoli, doma, ob zabavi s prijatelji ali ob delu. Delavnice se bodo odvile na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, udeležence pa čaka tudi nekaj ekskurzij v visoko tehnološka podjetja.

Popoldanski in večerni del bo popestren s športnimi igrami, bowlingom, filmskim večerom in drugimi družabnimi aktivnostmi. Mlade torej čaka zanimiva priložnost, ki združuje zanje, druženje in zabavo, na voljo pa je še nekaj prostih mest. Več informacij vam je na voljo na spletni strani UL FE: http://www.fe.uni-lj.si/