Zanimivosti

Starša sta jo polepšala

N.J.
21. 6. 2014, 09.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Praznovanje 21. rojstnega dne je za mnoge pomemben dogodek, saj takrat postanemo po vseh merilih 'polnoletni'. In če nekateri starši svojim otrokom kupujejo nakit ali druge spomine, ki naj bi ostali za vedno, sta si ta starša nekoliko drugače zamislila darilo, ki ga bo hči imela lahko vedno pri sebi ...

easybranches.eu

... 21-letnica je namreč dobila nov nos in bujno oprsje, za kar je bilo treba odšteti 8.500 funtov (okoli 10.600 evrov), starša pa sta pokrila polovico stroška.

Sophie Cooper, ki prihaja iz Londona, je menda vse svoje najstniško življenje prejokala zaradi ukrivljenega nosu in majhnih prsi, zato sta se starša odločila, da jo bosta za 21. rojstni dan razveselila. Dekle je šlo pod nož in si privoščilo operacijo nosu za 5.000 funtov (nekaj več kot 6.200 evrov) in operacijo prsi za 3.500 funtov (nekaj manj kot 4.400 evrov)

Dekle se je na operaciji naročilo samo, starša pa sta jo močno presenetila, ko sta ji povedala, da bosta prispevala polovico kot darilo za rojstni dan. "Tako sem vesela za Sophie," je dejala mama Angela. "Odličen občutek je bil, ko sva jo presenetila z denarjem za operacijo." "Zdaj sem ončno zadovoljna s svojim videzom," je povedala Sophie. "Komaj čakam praznovanje mojega rojstnega dne v avgustu!"