Zanimivosti

Dvojčici, ki gresta vedno skupaj pod nož

J.P.
12. 5. 2014, 08.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Usklajenost identičnih dvojčkov je domala pregovorna. Dve pa sta šle veliko dlje od zgolj baletnih vaj in podobnega: ena drugi sta sledile v objem plastične kirurgije.

Ko se je torej Jo Burton pred sedemnajstimi leti odločila za lepotno operacijo nosu, njena sestra dvojčica Kerry ni odlašala.

Osemintridesetletnici iz Velike Britanije, ki v Stevenagu živita le pet minut narazen, sta od takrat za niz lepotnih popravkov, ki so jih istočasno opravljali isti kirurgi, zapravili 85.000 evrov. Predvsem zato, da jih ljudje ne bi mogli razločevati.

Obe sta si dali povečati prsi, imata identična nosova, napeto kožo na čelu in tetovirano obrobo oči. Njun najbolj nedavni poseg je bilo vnovično povečanje prsi, saj prvotni vsadki niso bili najbolj kakovostni. Seveda na isti dan in pri istem kirurgu.

Kerry, ki dela v lepotnem salonu, se spominja občudovanja, ki ga je njena sestra imela za lepo zaobljene nosove: »Strinjala sem se, da sta najina nosova zelo ravna. Zato se nama je zdelo edino, da greva skupaj pod nož.« Vendar pa operacija nosov ni uspela. »Njen konica nosu je gledala v eno stran, moja v drugo,« se spominja Kerry. Leto dni pozneje sta se skupaj odločili za popravke ponesrečene operacije, a ju slaba izkušnja od lepotne kirurgije ni odvrnila. Ravno nasprotno. Tako je leta 2004 za obe sledilo povečanje prsi. Da ju kirurg ne bi pomotoma zamešal, jima je na trebuh celo napisal začetnice njunih imen.

Slaba izkušnja ju od lepotne kirurgije ni odvrnila.

Do 26. leta sta si dvojčici že redno vbrizgavali botoks, a vedno ob istem času, da bi se starali na isti način. S plastično kirurgijo, pravita, še nista zaključili. Samo da se je lotevata skupaj.