Zanimivosti

Tanja Žagar priznala: 'Res je, z Blažom sva si naklonjena!'

Mojca Vakselj
6. 5. 2013, 12.39
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zadnjih nekaj tednov se po slovenskem medijskem prostoru šepeta o novem ljubezenskem paru na naši medijski sceni.

Mediaspeed
Nežni pogledi med Tanjo in Blažem

Tokratna glavna akterja sta član skupine Modrijani Blaž Švab in pevka Tanja Žagar, ki je svoje zasebno življenje do zdaj uspela uspešno skrivati pred javnostjo. Sta res zaljubljena? 

»Res je. Z Blažom sva si naklonjena. Ko sva skupaj nama nikoli ne zmanjka tem za pogovor, zato je druženje z njim zanimivo in zabavno,« nam je priznala Tanja Žagar, slovenska pevka, ki se v javnosti že nekaj časa predstavlja kot samska. In kot kaže bo tako še nekaj časa, saj kot pravi sama, s postavnim članom skupine Modrijani nista par.  » Z Blažem sva dobra glasbena prijatelja, kaj pa bo prinesel novi dan, pa še ne vem,« je diplomatsko razložila glasbenica, ki velja za eno najbolj zaposlenih slovenskih pevk. »Čeprav imam res veliko dela pa vseeno nisem osamljena,« je še dodala navihana Tanja.   

Skupaj se veliko smejita 

Podobno je za slovenske medije povedal tudi Blaž, ki ne skriva, da je Tanja ženska po njegovem okusu, saj mu je všeč, da je krasna, lepa in energična, kot pravi. A tudi on trdi, da sta s pevko trenutno oba samska, se pa skupaj veliko smejita in hrepenita po pravi osebi, s katero bosta preživela preostanek življenja. Kdo ve, morda pa bo njuna skupna ljubezen –glasba, poskrbela, da bodo med njima sčasoma preskočile tudi iskrice ljubezni! 

Mediaspeed