Zanimivosti

Takšen bo novi Galaxy S4

S.R.
12. 3. 2013, 12.19
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Predstavitev Samsungovega paradnega konja Galaxy S4 je oddaljena še dva dneva (14. marec) in korejsko podjetje nam je končno privoščilo tudi uraden pogled na nov telefon.

Twitter
Je to zares novi Galaxy S4?

No, vsaj na majhen delček telefona. Ameriška izpostava Samsunga je namreč na svojem Twitter računu objavila fotografijo telefona, ki je bržkone S4. Sicer je viden le del telefona, a na prvi pogled je oblika precej podobna predhodniku. Na zgornjem delu sicer ni vidna sprednja kamera, je pa res, da je fotografija zelo temna. Je pa fotografija zelo podobna fotografijam, ki so se včeraj znašle na kitajskem forumu (danes se je tam znašel tudi video posnetek telefona). Tudi slednje so precej spominjale na tretjega Galaxyja. Če bo nov model zares tako podoben predhodniku, bodo tisti, ki pričakujejo revolucionarno obliko morda malce razočarani. A po drugi strani, zakaj bi Samsung spreminjal nekaj, kar preverjeno deluje?

Seveda je vse skupaj lahko le del Samsungove kampanje, da nas vse skupaj pelje v napačna predvidevanja. Kakorkoli že, na končni odgovor ne bo treba dolgo čakati. Je pa Samsung 11. marca objavil tudi drugi del napovednika za dogodek Unpacked, ki bo 14. marca na trgu Times Square v New Yorku. Oba napovednika, ki sta bila objavljena v razmaku nekaj dni si lahko ogledate spodaj. Nato pa nam preostane le še čakanje. In ugibanje, ali bo telefon res nekaj najbolj revolucionarnega po barvnem televizorju, kot v oglasu trdi Samsung.