Napoved

Horoskop za sredo, 14. marca

W.Y.
14. 3. 2018, 06.30
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Danes z mislimi ne boste ravno pri delu, uhajale vam bodo k čustvom, ki vas lahko v sredini dneva popolnoma prevzamejo. Ne pustite črnim mislim, da vas zapeljejo, saj vas čaka čudovit večer.

BIK - Vse se bo pozitivno izteklo, posebno ko boste spregovorili o zadevi, o kateri ste dolgo molčali. Izkoristite dopoldansko priložnost, ko boste povsem umirjeno našli prave besede, da rešite napeto situacijo.

DVOJČKA - Nečesa ne morete predvidevati, vendar se nikar preveč ne obremenjujte. Naj vas ne bo strah, da vas bodo zavrnili, saj ste na dobri poti. Po manjših nesporazumih boste hitro vedeli, kaj bi morali storiti.

RAK - Prijatelj vam bo neprestano namenjal razne opazke, kar vas bo pošteno motilo in hkrati razjezilo. S financami danes ne boste najbolj spretni, zato jih poskusite zaenkrat pustiti v ozadju.

LEV - Težko se boste odločili, zmedlo vas bo nekaj, kar je za vas ključnega pomena. Pravzaprav že slutite resnico, čeprav se morate držati v ozadju in počakati, da se vse skupaj postavi v pravo pozicijo.

DEVICA - Razigrani boste in nadvse zabavni, kar bo opazila tudi simpatična oseba nasprotnega spola. Na žalost pa boste tako močno zaposleni s svojo zabavo, da boste pozabili na čustva in občutke drugih.

TEHTNICA - Dopoldne boste nekoliko utrujeni. Posebno presenečala vas bo neodločnost v ljubezenskih odnosih, ki trka in trka na vaša vrata. Kmalu se vam obeta več rešitev za vaše težave.

ŠKORPIJON - Danes so na vidiku presenečenja. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki so za vas pomembni. V službi se oborožite s potrpežljivostjo in s konkretnimi argumenti.

STRELEC - Ne boste več zadržani, saj končno veste, kaj si želite, in to si boste tudi poiskali. Odnosi z mlajšimi vam bodo dali poseben zagon, zato se podajte z njimi na prijeten sprehod ali igro.

KOZOROG - Osvajate z odločnostjo kar je nekomu v vaši bližini zelo všeč. Tudi fizično ste močni in odpornejši, saj ste končno začeli skrbeti zase in se nehali ukvarjati z drugimi, ki vas le obremenjujejo.

VODNAR - Odlično boste sodelovali z okolico, do sodelavcev boste prijazni, zato si lahko nakopljete več obveznosti, kot ste jih želeli, kar vas bo nekoliko vznemirilo, vendar le za trenutek.

RIBI - Iz dneva v dan ste odločnejši in samozavestnejši. Nekako so minili časi, v katerih ste bili nestrpni in nervozni. Zdaj vam ista vprašanja niso več toliko pomembna ali pa se z njimi preprosto ne ukvarjate.