Napoved

Horoskop za četrtek, 18. januarja

W.Y.
18. 1. 2018, 06.25
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN - Zanimanje se bo usmerilo na vprašanja, ki so povezana s prihodnostjo, a danes še ne boste dobili odgovora, ki ga pričakujete. Ne ustavljajte se ob napačnih predstavah.

BIK - Danes boste nekoliko nemirni in nezadovoljni. Sestavili se boste šele popoldne, ko vas bodo prijatelji povabili na kavo. Glede odločnosti pokažite, da ste prepričani vase.

DVOJČKA - Običajno komaj čakate na začetek nove naloge, tokrat pa ste preutrujeni. Morda je pravi trenutek, da se sprostite in zadeve začnete opravljati iz drugega zornega kota.

RAK - Določenih skrivnosti ne morete razvozlati, saj ste vse skupaj preveč zapletli, ker ste iskali lažje opcije. Danes bo na poslovnem področju naporno, saj se bo zahtevalo več natančnosti.

LEV - Kljub temu, da nekoga enostavno ne razumete, ne pokažite razočaranja, saj lahko vseeno dosežete kar ste si zastavili. Previdni bodite z denarjem in tudi z ostalimi zadevami.

DEVICA - V domačem okolju bo danes napeto, morda zato, ker nenehno poudarjate eno in isto, namesto da bi se direktno pogovorili. Popazite na svoj način komunikacije.

TEHTNICA - Veseli boste, da na ljubezenskem področju prihajajo boljše energije, ki se bodo prenesle tudi na ostala področja. Težko bo sprejeti vse skupaj, ker ne marate hitrih odločitev.

ŠKORPIJON - Besede prijatelja vas bodo navdušile in resnično ni razlogov, da bi se držali nazaj. Pokažite čustva, saj bo na drugi strani nekdo, ki jih bo sprejel z navdušenjem.

STRELEC - Nekdo vas ne razume najbolje, čeprav bo sledil dialog, ki ste ga v bistvu po tihem pričakovali. Vaši argumenti danes ne bodo ravno najboljše sprejeti, kar vas bo jezilo.

KOZOROG - Skoraj nič vas ne more ustaviti, saj boste preprosto premagali vse dosedanje ovire, celo ljubosumje, ki vam je nagajalo. Končno se boste lahko s partnerjem odkrito pogovorili.

VODNAR - Na poslovnem področju ne sklepajte, saj so na vidiku večje zmote in nepravilnosti, ki vas lahko drago stanejo. Imate dovolj časa, da se v miru odločite, kaj boste storili.

RIBI - Dobri rezultati na poslovnem področju vas lahko opogumijo, posebno če se ukvarjate s storitvami. V ljubezni boste ponovno deležni priložnosti, da se znova odločite.