Obletnica

Na prvo zabavo prihaja veliki projekt Cascada

N.S./Novice Svet24
9. 3. 2018, 17.30
Deli članek:

Dean on the Mike, Dr. Silvano DJ in pomočniki bodo s serijo zabav zanamovali 25 let oddajanja Radia Salomon in dela ekipe DeeJay Time. Prvi žur pa bo tudi v znamenju evrovizijskih bleščic.

DSDS
Bruce Darnell, Natalie Horler in Dieter Bohlen kot žirantje nemškega šova talentov.

Potem ko sta na pobudo agencije Collegium Mondial Travel lani spet združila moči, se po čarovniški in božični specialki Dean on the Mike in Dr. Silvano DJ skupaj podajata tudi v pomlad.

Rene Knapič
Dean in Dr. Silvano sta decembra v Cvetki gostila Groove Coverage.

Rdeča nit letošnjih druženj bo praznovanje 25-letnic ekipe DeeJay Time in Radia Salomon, ki sta v tem času pustila močan pečat na sceni. Prvo v seriji rojstnodnevnih zabav bo gostila ljubljanska Cvetličarna, po nastopih Sashe Lopeza, Ale Blake in Groove Coverage pa bo tokratni »bekič« s klasikami devetdesetih let in novega tisočletja pobarvala pevka Natalie Horler, glas klasik Everytime We Touch, Evacuate the Dancefloor, Because the Night, The Rhythm of the Night in številnih drugih hitov, s katerimi je po plesiščih in lestvicah pustošila Cascada.

arhiv
Na Evrosongu v Malmoju je bila Cascada ena izmed favoritinj za zmago.

EVROVIZIJSKA ZNANKA

Cascada je najbolje prodajan nemški glasbeni projekt tega tisočletja. Dobitniki World Music Award in nominacije za MTV Video Music Award so domovino s skaldbo Glorious leta 2013 zastopali na Evrosongu, se vpisali med največje evropske plesne pop izvajalce in posneli tudi himno za svetovno prvenstvo v hokeju. »Evrosong je bil enkratna izkušnja, ki se ne more primerjati z ničemer drugim, kar sem doživela v svoji glasbeni karieri, pa sem do takrat že videla veliko sveta,« je povedal znan glasbeni trio, ki ga sestavljajo producenta Yanou (Beam & Yanou) in DJ Manian (Twoloud), njuni varovanci so še R.I.O. ter pevka Natalie Horler, ki smo jo že spoznali tudi kot Playboyevo dekle ter žirantko v priljubljenem TV-lovu na talente Deutschland Sucht Den Superstar.

arhiv
Preden je postala mama, se je pevka Natalie Horler razgalila tudi za Playboy.