Skrivnostna bolezen

Robbie Williams ima možganske krvavitve

U.K.
17. 12. 2017, 14.15
Posodobljeno: 17. 12. 2017, 14.17
Deli članek:

43-letni pevec je moral odpovedati zadnji dve turneji zaradi skrivnostne bolezni.

Profimedia
Robbie je zdaj dejal, da se počuti odlično.

Robbie Williams je svojo kariero začel v priljubljeni fantovski skupini Take That, nato pa se odločil za solokariero v bolj rockerskih vodah. Pred kratkim je slavni zvezdnik odpovedal več koncertov po Evropi in celotno turnejo po Rusiji. Zdaj pa smo izvedeli, zakaj.

Krvavitve

Robbie je sporočil, da se je zelo prestrašil, ko se je nenadoma začel nekontrolirano sliniti in mu je omrtvela leva roka. Imel je tudi težave z dihanjem. Seveda je odšel takoj v bolnišnico v London, kjer so v njegovih možganih opazili krvavitve. »Priznam, da sem bil zelo prestrašen, a sem vedel, da sem v dobrih rokah,« je povedal Robbie.

Sedem dni je preživel v bolnišnici na opazovanju, pred kratkim pa so ga iz tam odpustili. Pevec je nato svojim oboževalcem sporočil, da se počuti odlično, in se opravičil vsem, ki so kupili vstopnice za njegove koncerte, ki jih je odpovedal. Robbie ni razkril, kaj točno so zdravniki našli v njegovih možganih in ali je dejansko šlo za krvavitve. Bo pa moral naslednja dva meseca počivati. Dejal je, da zdaj ve, da ni neuničljiv in da bo moral spremeniti življenjski slog. »To je bil velik opomin zame, da moram začeti bolj paziti nase,« je zaključil pevec.