Zaupa slovenskim škarjicam

Pri svojem videzu izbirčni pevec je enkrat na teden v Sloveniji

Andreja Comino
28. 10. 2017, 21.20
Deli članek:

Čeprav pri hrvaških sosedih dobrih frizerjev in brivcev ne manjka, priljubljeni Tony Cetinski prisega na prijateljeve roke.

Osebni arhiv
Ljubljanski frizer Sašo Mali je tudi tokrat na stol posedel priljubljenega hrvaškega zvezdnika.

Eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev je velikokrat v Sloveniji, kjer ni samo na glasbenih odrih, ampak čez mejo rad pride obiskat tudi prijatelje. Njim najpogosteje razkrije, kaj se mu dogaja v življenju: trenutno je srečen s svojo tretjo ženo, inštruktorico fitnesa Dubravko Dujak, s katero se je pred leti poročil v Las Vegasu. Ljubezen je pri Tonyju Cetinskemu naredila čudeže, saj se je zapriseženi ljubitelj dobre hrane in lagodnega življenja celo odpravil v fitnes, čemur se je dolga leta izogibal.

Osebni arhiv
Tony in Kristian Cetinski ter Sašo Mali

Čeprav sta se s Kristianovo mamo ločila že pred leti, Tony veliko časa preživi s starejšim sinom, na katerega je zelo navezan, sin pa mu da tudi kakšen nasvet glede oblačenja.

Pred kratkim pa v Ljubljano ni prišel s svojo ženo, temveč ga je spremljal postavni mladenič, Tonyjev najstarejši sin Kristian, ki je precej podoben očetu, manjkala pa je hči, ki jo ima iz drugega zakona s hčerko znanega hrvaškega odvetnika, Ivano Nobilo.»Kot vsi zaposleni starši danes se trudim z otrokoma preživeti čim več kakovostnega časa. To se mi zdi še bolj pomembno, ko sem sam z otrokoma, kot da sem samo z otrokoma. Naučila sta me veliko stvari, učita me vsak dan. Odrasli se od otrok lahko veliko naučijo, samo dovolj dobro jim morajo prisluhniti. Otroci so čudeži!« je ves vesel povedal glasbenik, ki je z veseljem sedel na frizerski stol prijatelja Saša Malija, Kristian pa je očetu svetoval, kakšno pričesko naj mu oblikuje, obenem je poskrbel še za njegovo brado.