O starševstvu

Ceca: Nista kriva, da sem jaz njuna mati in Arkan njun oče

J.P.
20. 3. 2017, 08.09
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Nista mogla izbrati, kdo bosta njun oče in mati. Zato jima je včasih težko, ko se znajdeta v središču pozornosti.

Profimedia
Ceca za Anastasijo in Veljka zato nima posebnih nasvetov.

»Oba sta že velika … A ju res moti, da sta v središču pozornosti. S svojih družbenih omrežij sta odstranila vse objave iz medijev. Njuni profili na družbenih omrežjih so enaki profilom drugih otrok znanih osebnosti. Vse to ju moti, a se s tem soočata že od rojstva. Nista mogla izbrati, kdo bosta njuna mati in oče. Vse od rojstva sta pod budnim očesom javnosti. Bili so časi, ko jima je to šlo še posebej v nos, a jima nisem mogla pomagati. To je stroj, ki melje dalje,« je v intervjuju za Blic povedala srbska pevka Ceca Ražnatović, bivša žena srbskega vojskovodje Željka Ražnatovića – Arkana. Za Anastasijo in Veljka zato nima posebnih nasvetov. »To je naš način življenja,« je povedala. »Jaz sem vajina mama, trpela bosta nizke in podle udarce pa še tiste od zadaj. A pisali bodo tudi lepe stvari. Vse to je življenje. Psi lajajo, karavana pa gre dalje ...«

O adrenalinu in mladostnem videzu

Dejala je tudi, da jo pokonci drži adrenalin. Njen urnik je naphan s koncerti, a jo, kot pravi, nastopi osrečujejo, zaradi adrenalina pa ne čuti utrujenosti in bolečin, ki pridejo z njo.

Pokomentirala je tudi svoj videz, ki se domala čudežno upira zobu časa. Do neke mere se ima zahvaliti genom, je priznala, a dodala, da nezamerljivo vlogo pri tem igrata tudi prehrana in celostna skrb za telo.