Nov favorit

Kateri igralec je glavni kandidat za vlogo novega Jamesa Bonda?

S.Š.
15. 10. 2023, 18.29
Posodobljeno: 15. 10. 2023, 18.31
Deli članek:

Pogoji so naslednji: igralec mora biti Britanec in dovolj mlad, da igra Bonda vsaj še naslednjih 15 let.

Profimedia
Kdo bo nasledil Daniela Craiga?

33-letni Aaron Taylor-Johnson je nov favorit za vlogo naslednjega Jamesa Bonda, pišejo britanski mediji. Vir naj bi namreč razkril, da bo vlogo najverjetneje dobil britanski igralec, naslednji film o Bondu pa bo verjetno režiral Christopher Nolan.

"Aaron Taylor-Johnson je trenutno prvi favorit za prevzem legendarne vloge,” je dejal vir in dodal, da bo na odločitev o tem, kdo bo stopil v čevlje enega najbolj ikoničnih filmskih likov, verjetno vplival tudi režiser. “Trenutno ni znano, ali bo Nolanov prihod vplival na izbiro Aarona Taylor-Johnsona, saj Nolan zelo pazi, s kom dela.”

Nolan je s Taylor-Johnsonom sicer že sodeloval pri filmu "Tenet", 33-letnik pa je takrat dejal, da bi s slavnim režiserjem z veseljem sodeloval še kdaj. "Ko je priložnost delati z nekom, kot je Chris Nolan, samo upaš, da boš lahko še kdaj sodeloval z njim," je povedal.

Kandidat tudi Henry Cavill

Medtem ko se nekateri oboževalci veselijo novice, o Taylor-Johnsonu, pa je vse več tudi tistih, ki navijajo za 40-letnega Henryja Cavilla. Kljub temu, da Angleža mnogi vidijo v vlogi tajnega agenta pa jih nekoliko skrbi njegova starost, saj sta producenta filmov o Jamesu Bondu Barbara Broccoli in Michael Wilson dejala, da mora biti “bodoči Bond” dovolj mlad, da bo lahko vlogo zastopal vsaj še naslednjih 15 let.

Profimedia
Bo Aaron Taylor-Johnson novi agent 007?