Povsem naravna

Foto: Pamela Anderson očarala brez ličil

S.Š.
2. 10. 2023, 10.28
Posodobljeno: 2. 10. 2023, 11.09
Deli članek:

Na pariškem tednu mode je zvezdnica serije Obalna straža očarala, saj se je dogodka udeležila v čudoviti obleki a brez kančka ličil.

Profimedia
Pamela Anderson

"Ko pridemo v določena leta, smo brez ličil videti mlajše in bolj sveže," je dejala 56-letnica, ki je v Pariz prispela brez ekipe vizažistov. Na predstavitvi kolekcije Isabel Marant za pomlad 2024 se Pamela ni skrivala in se fotografom nastavljala takšna kot je. Z gubami, sijočim čelom in pegami.

Domača nega

Igralka je na svojem Instagram računu sicer že februarja zapisala, da opušča lepotno norijo in je zadovoljna sama s seboj. Poleg fotografij, na katerih je brez ličil, je zapisala: "To sem jaz. Zadovoljna sem s tem, kar sem."

V začetku septembra je za ameriško revijo povedala, da za "naravni sij" uporablja negovalne izdelke, ki jih je izdelala sama, vsebujejo pa "rožno vodo, kis in tonik".

Žalostno ozadje

Njena odločitev za povsem naraven videz pa ima tudi žalostno ozadje.  Kot je povedala za Elle, je njena vizažistka Alexis Vogel leta 2019 umrla zaradi raka dojke. "Bila je najboljša. In od takrat se mi zdi, da je brez nje preprosto bolje, da ne nosim ličil," je dejala Pamela in dodala, da je naravni videz "osvobajajoč, zabaven in malo uporniški."

Profimedia
Pamela Anderson