Po rojstvu

FOTO: Prvič pokazala novorojenko. Je res izbrala to ime?

R.T.
7. 2. 2018, 07.50
Posodobljeno: 7. 2. 2018, 11.18
Deli članek:

Jutri bo teden dni od rojstva hčerkice razvpite resničnostne zvezdnice.

instagram
Prva fotografija novorojenke.

Potem ko so oboževalci vendarle dočakali potrditev novice, da je bila Kylie Jenner, ki se je zadnje mesece izogibala kameram, res noseča in da je prejšnji teden res rodila deklico, se je zdaj začela tekma, kdo bo prvi izvedel ime novorojenke. 

Zato oboževalci zadnje dni obsedeno spremljajo profile resničnostne zvezdnice, da bi prvi izvedeli ime novorojenke. Ob tem se razlage opirajo na najmanjše podrobnosti, ki jih oboževalci lahko razberejo iz objav mlade zvezdnice na družbenih omrežjih. Tako so po objavi posnetka o tem, kako je Kylie doživljaja nosečnost, številni prepričani, da je otroku ime Posie, kar je skrajšano do imena Mariposa, kar v španskem jeziku pomeni metulj. To pa je oboževalce prepričalo zato, ker so se v poporodnem posnetku velikokrat pojavljali metuljčki: od nakita, ki ga je nosila Kylie do okraskov v sobi.

No, zdaj pa so oboževalci prepričani, da je z zadnjo objavo skrivnost razjasnjena in da je hčerkici ime Stormi Webster. Kylie je namreč objavila fotografijo deklice in ob tem ob podobi malega angelčka zapisala ti dve besedi. Sicer pa je pravo ime očeta deklice, sicer raperja Travisa Scotta, Jacques Webster

V 20. minutah se je pod objavo zbralo več kot dva milijona všečkov, v devetih urah pa se jih je nabralo 11,4 milijona.