SREČNA POPOTNICA

FOTO: Nepozabno, v Toskani je bilo kot v filmu

am
28. 8. 2017, 21.15
Deli članek:

Sanya Grohar je z leti ugotovila, da vse težje zdrži na soncu. Kljub temu se vseeno trudi dobiti, kot pravi, malo barve, a na koncu vedno pristane v prijetni senčki.

Osebni album
Sanya je uživala v Toskani.

Velika Britanija
PRESELILA SE JE V TUJINO Sanya Grohar je pred leti zapustila Slovenijo, s partnerjem Matejem že nekaj časa živi v Londonu.

Vroče dneve je Sanya to poletje preživljala v Dominikanski republiki, pred kratkim pa se je vrnila iz Italije. V Toskano, kjer je bila že lani, je šla tudi letos, saj je imel ravno takrat njen Matej rojstni dan. »To leto sva šla na oldtajmer turnejo in bilo je noro. Počutiš se kot v filmu, ko se pelješ mimo njihovih prelepih vinogradov, polj, malih mest. Imeli smo tudi pokušanje vin in kosilce. Super ekskurzija,« je razkrila lepotička in dodala: »Čakajo naju še Amsterdam, Mikonos in Barcelona, tako da se veselim, da bova izkoristila vroče dneve še septembra ... Podaljšujem poletje, kolikor se da, in vsa potovanja zabeležim na mojem blogu ter instagramu.«

Osebni album
Skupaj z Matejem odkrivata najlepša turistična mesta.

Ohladitev se skriva v torbici

BLOGERKA
Naša nekdanja misica je danes uspešna blogerka, saj na družbenih omrežjih tako rekoč ni trenutka, ki ga ne bi delila s spletnimi uporabniki.

In če je prevroče, kako se ohladiti? »Po navadi moram imeti ob sebi mrzlo vodo ali koktajl in rada imam, da je hrana lahka in morska. Sladicam pa se ne glede na temperature težko uprem. Ali je to poleti ali pozimi, je čokolada vedno na mojem meniju,« je v smehu povedala nekdanja misica in pevka, ki se za ohladitev rada osveži v bazenu ali morju. A če je Groharjevi kljub temu prevroče, ima vedno rešitev ob sebi, saj po mestu v torbici nosi mini ventilator na baterije, ki ji, kot je dodala, vedno pomaga.