NOV IZZIV

Svoj boj s kilogrami spremenila v posel

Nejc Simšič
3. 7. 2017, 20.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Pevka in voditeljica bo na Planet TV kraljevala v šovu The Biggest Loser Slovenija, v katerem bo največji zmagovalec tisti, ki bo izgubil največ kilogramov.

Planet TV
Špela Grošelj bo tekmovalce motivirala v boju proti odvečnim kilogramom.

Voditeljica novega šova Špela Grošelj je prepričana, da bo oddaja ljudem spremenila življenje!

Da se je Špela Grošlej vrsto let borila z odvečnimi kilogrami, ve že vsa Slovenija, saj tega ni skrivala. Danes, ko je izklesala svoje telo in je zadovoljna s svojo postavo, pa se še kako dobro spominja težkih trenutkov v boju s kilogrami.

In prav to bo zdaj obrnila sebi v prid in zaslužila, saj bo jeseni na Planet TV vodila novi šov The Biggest Loser Slovenija, v katerem bodo pomagali ljudem, ki imajo težave s prekomerno težo in so izgubili že čisto vse bitke v vojni z odvečnimi kilogrami.

Mediaspeed
Tudi sama je okusila, kako težka je ta pot, ko so ji pred leti za hrbtom govorili: "Počila bo!"

NAGRADA
Zmagovalec šova The Biggest Loser Slovenija bo za vsak izgubljeni kilogram nagrajen s 1000 evri, ob koncu pa jih lahko domov odnese celo 50.000!

Pod budnim očesom strokovnjakov – zdravnikov, trenerjev, nutricionistov in motivatorjev – bodo stopili na pot popolne preobrazbe. Pogum jim bo pri tej odločitvi vlivala Špela Grošelj, ki je tudi sama okusila, kako težka je ta pot: »Navdušena sem, da je tudi Slovenija dobila šov The Biggest Loser. Ta oddaja je odlična priložnost za vse tiste, ki bi radi spremenili svoje življenje, pa do zdaj niso imeli dovolj  znanja, pripomočkov ali motivacije. Tudi sama imam izkušnjo s hujšanjem, saj sem pred leti izgubila 16 kilogramov in vem, kako pomembno je imeti pri sebi ljudi, ki te spodbujajo in podpirajo,« je povedala Špela.