Oglasil se je Bernie Ecclestone

Mamila in nasilje: To je bil pekel! Grozil mi je, da me bo ubil!

R. T.
2. 7. 2017, 13.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Petra Ecclestone je z otroki zapustila lastni dom, saj svojega soproga Jamesa Stunta ni mogel več prenašati. Zdaj je dosegla, da se je njen mož končno izselil.

Profimedia
Dolgoletni šef Formule 1 je presrečen zaradi hčerine odločitve.

Po tem ko so britanski mediji objavili novico, da se Petra Ecclestone ločuje od Jamesa Stunta, so zdaj objavili tudi, da je v petek začel s selitvijo iz londonskega doma, ki ga je do pred kratkim delil s Petro in tremi otroki. Ecclestonova, ki je dom zapustila pred dvema mesecema, se bo, ko se  James dokončno izseli, lahko vrnila domov.

Bernie Ecclestone: Življenje z njim je bil pekel. Moja hči je odšla iz lastnega doma, saj ga ni mogla več prenašati, on pa se ni želel izseliti.

V umazani ločitveni bitki je Petra Jamesa obtožila nasilja, dejala je še, da uživa mamila in dodala, da je že nekajkrat vzel prevelik odmerek mamil. James je dom zapustil vidno razočaran in jezen, odpeljal se je s svojim avtomobilom znamke Rolls Royce ter s seboj odpeljal še dva dragocena avtomobila. Dolgoletni šef Formule 1 Bernie Ecclestone pa je menda presrečen zaradi odločitve svoje hčere Petre, piše hrvaški Dnevnik.

Bernie je tako v izjavi za medije razkril, da mu je Stunt na sodišču grozil. »Življenje z njim je bil pekel. Moja hči je odšla iz lastnega doma, saj ga ni mogla več prenašati, on pa se ni želel izseliti. Če ne bo odšel do petka, bo morala posredovati policija. Udaril me je po hrbtu in z roko, ponazoril, kako me s pištolo strelja ter mi grozil, da me bo ubil,« je v četrtek povedal Bernie. Na njegovo srečo, se je v petek James vendarle izselil.