Televizijski krst

Na POP TV prišla zdravnica. Kaj se dogaja?

K.M.
22. 3. 2017, 10.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Motociklistični karavani Kanala A se bo v sezoni 2017/2018, ki se začne z nočno dirko Katarja, pridružila nova moč – Lara Lenart!

POP TV

Izkušena motoristka Lara Lenart, ki že več kot desetletje jezdi svojega jeklenega konjička, ni novinka v motorističnem svetu. Ljubitelji motociklizma jo poznajo kot avtorico člankov v strokovnih revijah, za katere je testirala motocikle, delala intervjuje in predstavljala zanimive motoriste. Je avtorica medicinske rubrike, kjer je z medicinskega vidika odgovarjala na vprašanja in svetovala ljubiteljem motocikov.

''Kot bodoči zdravnici mi veliko pomeni, da lahko s svojim medicinskim znanjem prikažem tudi druge zorne kote motociklizma. Mogoče celo pripomorem k varnosti v prometu in k zmanjšanju števila resnejših poškodb. Sezona se namreč pričenja. Verjemite, bila sem med prvimi, ki so na prvi sončni dan iz garaže privlekli svoj motocikel. A na žalost sem bila zraven tudi, ko so kakšnega od motoristov pripeljali na urgenco. Zato vas prosim, da imejte v mislih, da so kljub pomladanskim temperaturam ceste še vedno zimske. Slane, posute s peskom, na mnogih odsekih mokre. Svetujem vam, da zmanjšate intenziteto vožnje za nekaj stopenj. Omilite nagib v ovinku. Znižate hitrost pred nepreglednimi križišči. Dovolite ostalim udeležencem v prometu, da se znova navadijo na vas. Pustite skrbi doma in pred vami bo še ena čudovita sezona. Zame bo to sicer prva sezona dela na Kanalu A. Mogoče bom še malo nerodna in bom prehitro govorila, a hvaležna sem za priložnost, ki se mi ponuja. Potrudila se bom, da bo v moji družbi zanimivo, strokovno in zabavno,'' se Lara veseli svojega televizijskega krsta.