Meghan Markle

Lahko fotografije ogrozijo prinčevo ljubezen?

sn
11. 1. 2017, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Preteklost izbranke princa Harryja, 35-letne ameriške igralke Meghan Markle, pravzaprav ni nič posebnega. Kot nešteto drugih žensk je bila pač enkrat že poročena in ima zdaj status ločenke.

Profimedia
»Glej stran, Harry!« so britanski časopisi napisali ob najnovejših fotografijah Meghan.

Če bi se Meghan kot ločenka v princa zaljubila pred nekaj desetletji, bi bile možnosti, da postane njegova legalna soproga, skoraj minimalne oziroma bi obstajala možnost le, če bi se princ odrekel svojemu plemiškemu naslovu.

Je za Britance preveč igriva?Meghan nikoli ni bila udeleženka razuzdanih zabav, a je igrive in vesele narave, kar bi lahko bilo za dvor moteče.

Morda pa uspe

V sodobnih časih so pravila seveda drugačna, Harry in Megan se lahko poročita in ona lahko v plemstvo vstopi čez velika vrata. Verjetno ji bo kraljica podelila naslov vojvodinje, kot jih je že soprogam princev Charlesa, Andrewa, Edwarda in Williama, ki so meščanskega porekla tako kot Meghan.

Očitno pa dejstvo, da se ljubezen razvija s svetlobno hitrostjo in pelje v pravo smer – do oltarja, ni vsem všeč. Kot za stavo se pojavlja vse več fotografij Meghan iz časa, ko je živela še kot neznana igralka in dekle filmskega producenta Trevorja Engelsona. Nazadnje so v javnost prišle fotografije z njune igrive poroke na Jamajki, na katerih je Meghan seveda v bikiniju in objeta s svojim ženinom.

»Za običajne ljudi na fotografijah s poročne zabave seveda ni nič spornega, a pri strogi kraljici se nikoli ne ve, kako se bo odzvala in kaj bo to pomenilo za njen odnos z Meghan,« pravi vir z dvora.