Malia Obama

Predsednikova hči se skriva na zdravljenju?

K.A.
21. 12. 2016, 10.52
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Hči ameriškega predsednika Baracka Obame, Malia Obama, je v Belo hišo vstopila, ko je imela komaj deset let. Vse od takrat je odraščala na očeh javnosti, a zdi se, da so bili nenehni medijski pritiski prehudi za danes 18 letno Malio.

zimbio
Malia Obama z očetom.

Starejša hči ameriškega predsednika Baracka Obame, Malia Obama, se že nekaj časa ni pojavila v javnosti, zato se ameriški mediji sprašujejo, kje se skriva. Radar Online tako piše, da naj bi bila Maila že nekaj časa na kliniki za odvajanje od odvisnosti, njen problem pa naj bi bile mehke droge. "Malia je bila v zadnjem času ujeta v številnih škandalih, že tedne pa se ne pojavlja na pomembnih družinskih dogodkih. Ljudje se seveda sprašujejo, ali se je morda prijavila v kliniko za odvajanje od odvisnosti ali pa se samo skriva pred javnostjo," so zapisali v omenjenem ameriškem tabloidu.

Malia je bila večkrat ujeta močno opita, tudi mehke droge ji niso tuje. Njeni prijatelji so bili v preteklosti večkrat precej zaskrbljeni za njeno zdravje, prav prijatelji pa naj bi jo tudi nagovorili, da se je na koncu odločila za zdravljenje.