Nadarjena pevka

VIDEO: Nina Doneli: December je zame najbolj poseben čas leta

am
19. 12. 2016, 21.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ena redkih Slovenk, ki se lahko pohvali z milijonskimi ogledi svojih glasbenih videospotov na youtubu, Nina Donelli, tik pred zaključkom letošnjega leta znova preseneča. Njena nova pesem je namreč obarvana praznično, kar bo zagotovo popestrilo najlepši čas v letu.

Promo foto
Njen talent je bil prepoznan in nagrajen celo pri sosedih Hrvatih, kar se ne zgodi prav pogosto.

Po hitri pesmi Propala je veza je tokrat svoje oboževalce presenetila s prelepo božično balado z naslovom Božić je tu. Mlada Nina je spot posnela na Hrvaškem, pri pesmi pa je sodeloval tudi pevski zbor osnovne šole Čazma.

Aleš Bravničar
Videospot so posneli na Hrvaškem v mestu Čazma, ki je s pomočjo družine Salaj postalo eno najlepše okrašenih mest v Evropi.

»Odločila sem se, da svoje oboževalce presenetim s pesmijo, saj je glasba tisto, kar nas najbolj povezuje. December je zame najbolj poseben čas v letu. Ljudje so veseli, v zraku je neka posebna energija, se mi zdi, da za nekaj časa pozabimo na probleme in smo samo srečni. Spomnim se, kako sem kot majhna deklica odštevala dneve do božiča in se veselila daril. To je občutek, ki ga nikoli ne želim pozabiti,« nam je ob pesmi zaupala simpatična Nina Donelli.

Božični raj

Videospot so posneli na Hrvaškem v mestu Čazma, ki je ob pomoči družine Salaj postalo eno najlepše okrašenih mest v Evropi.
»Družina Salaj je pred štirinajstimi leti začela tako, da so okrasili svoje dvorišče. Danes pa je to pravi božični raj. Vsi smo bili očarani nad tem, kako je vse lepo okrašeno. Na snemanju spota so se mi pridružili tudi otroci iz pevskega zbora osnovne šole Čazma, in moram reči, da je bilo zares zabavno. To je bilo moje prvo snemanje z otroki in zares sem uživala. Seveda snemanje spota skoraj nikoli ne gre po planu, tako nas je prvič presenetil dež, pa smo morali snemanje spota prestaviti. Ko bi vsaj namesto dežja zapadel sneg, ampak to bi bilo pa že preveč popolno,« nam je v smehu še povedala Nina.

Aleš Bravničar
Nina ne počiva na lovorikah, saj vedno znova preseneča.