Kardashian - Jenner

Saint upihnil prvo svečko: Je svetla točka v naši družini

D. B.
6. 12. 2016, 10.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Kardashian - Jennerjevi so praznovali prvi rojstni dan: Saint West je upihnil prvo svečko.

Profimedia
Sinček Kim Kardashian in Kanyea Westa je upihnil prvo svečko.

Sinček Kim Kardashian West in Kanyea Westa je v ponedeljek upihnil prvo svečko in, kot je pri sloviti družini v navadi, so mu na ta praznik voščili vsi iz znane družine.

Khloé Kardashian in Kendall Jenner sta bili prvi, ki sta malemu zvezdniku voščili tudi prek spleta. "Ne morem verjeti, kako hitro čas teče," je dejala 32-letna Khloé.

"Spremljati mojega malega Sainta, kako raste, je čudovito. Resnično je pravi angelček in ne bi mogel biti bolj očarljiv. Je svetla točka naši družini," je še dodala.

Profimedia
Saint je lučka v naši družini, pravi Khloé Kardashian.

21-letna Kendall pa je trenutek izkoristila za to, da je povedala, kako poseben je nečak zanjo in za ostalo posadko Kar-Jenner. "Saint, ne morem verjeti, da je minilo že leto dni, odkar si vstopil v naša življenja," je zapisala. "Ti si najlepši okrasek naše družine. Čeprav si še tako majhen, imaš osupljivo osebnost. Rada te imam!"

Kris Jenner pa je svojemu vnuka čestitala na instagramu. "Vse najboljše našemu sladkemu angelčku, Saintu," je 61- letna Kris podpisala pod fotografijo na družabnem omrežju. Saintova starejša teta, 37-letna Kourtney, pa je prisrčno čestitko objavila na instagramu. Napisala je: "Ne morem verjeti, da se je to zgodilo že pred letom dni. Vse najboljše, moj mali Sainty." 

Odkar so jo v Parizu oropali 36-letna Kim na spletu več ničesar ne objavlja, ampak je to prepustila svojemu dobremu prijatelju Jonathanu Chebanu, ki je objavil novi fotografiji slavljenca skupaj z njegovo mamo, ter zapisal: "Ne morem verjeti, da danes Saint praznuje že prvi rojstni dan ... Obstaja nekaj, kar ljudje morda o meni še ne vedo - da sem obseden z otroki. Da bi počastil ta rojstni dan, sem Kim prepričal, da mi je dovolila objaviti nekatere, še nikoli videne fotografije! Vse najboljše, Saint!"