Šokantno

VIDEO: Stavros spil za dva bazena vina

Alesh Maatko
18. 10. 2016, 21.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Jasmin Stavros je najbrž idealen pevec za predstavitev vinske himne z naslovom Vino nek se toči. Zakaj? Poglejmo dejstva!

Mario Mikšić
Stavros se od drugih glasbenikov razlikuje po tem, da se s svojo glasbeno skupino nikoli ne dogovarja, katera pesem bo naslednja, saj dela po občutku.

Jasmin je prehodil pot od strastnega pivca vina do misijonarskega puščavnika.

Izvrstno razpoloženi popularni Staki, kot mu pravijo prijatelji, se je odločil, da bo svoje vinske izkušnje iskreno delil z oboževalci, ki jih ima po vsej regiji. Pravi, da se mu zdi logično, da ravno on odpoje vinsko himno, ki je zagotovo še en hit v nizu uspešnic, po katerih je znan. Priljubljeni pevec, ki je v svoje življenje uvedel nekaj korenitih sprememb, nam je ob tem zaupal zanimivo zgodbo o tem, koliko vina je popil: »Vse življenje sem pil izključno vino, zadnja štiri leta pa sem na postu in nisem spil niti kapljice alkohola, tako da s spomini gledam svoje prijatelje, kako uživajo v rujni kapljici.« Stavros, ki iskreno pove, da je v svojem življenju popil gotovo za dva olimpijska bazena vina, je zadnja leta pravi »misijonarski puščavnik«, ki oboževalcem narekuje, naj uživajo v vinu, a zmerno.

Vinska cesta

V novem atraktivnem spotu, za pesem Vino nek se toči, je glasbenik predstavil vse lepote vinske ceste na Jastrebarskem in v okolici, scene pa je začinil z dvema simpatičnima igralcema, to sta Ecija Ivušić in Stiven Razmilić.

Povsod oblegan

Youtube

Njegova kariera je po dobrih štiridesetih letih nastopanja še vedno v polnem zamahu. Mesece vnaprej so njegovi koncerti popolnoma razprodani, tako na področju Slovenije in Hrvaške kot širše, v svojih šestdesetih letih pa je popularni pevec sprejel tudi novo poslovno odločitev, in sicer je zamenjal diskografa.

Da tako dolgo zdrži na odrih, je pomembna predvsem fizična kondicija, o kateri nam je Staki pred kratkim zaupal: »Za telesno kondicijo skrbim med tednom. Pozimi smučam skoraj vsak dan ali pa igram tenis. Pred koncerti se povlečem v osamo in potrebujem dvajset minut popolne samote. To vedo vsi člani moje ekipe, zato me pustijo pri miru. Takrat molim in v svojih molitvah se vedno predam Bogu med koncertom. To mi daje veliko moč in brez vere bi težko deloval, saj sem zato lahko ponižen, znam oproščati, ljudem pomagati.«