Nenavaden par

Od poroke nič, a vseeno verjameta v ljubezen

mv
21. 9. 2016, 18.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Hrvaška zvezdnika Danijela Martinović in Petar Grašo sta se spoznala pred dobrimi 20 leti in kmalu zatem postala par. Čeprav sta za lani napovedovala poroko, se to ni zgodilo, kar pa ne pomeni, da ne verjameta v ljubezen.

Danijela in Petar sta skupaj že skoraj 20 let.

Facebook
Govorice o poroki so usahnile, njuna ljubezen pa še žari.

Danijela Martinović je lani v enem od intervjujev vesela razlagala, da sta se z dolgoletnim partnerjem Petrom Grašem le odločila, da se po skoraj dveh desetletjih razmerja sprehodita pred oltar, a se do danes to še ni zgodilo.

Glasbenika, ki podobno kot Jelena Rozga in Stjepan Hauser priznavata, da jima papir nič ne pomeni, saj se zavedata ljubezni, ki ju povezuje, se bolj kot pripravam na poroko posvečata svojim karieram, o naraščaju pa očitno še vedno ne razmišljata, čeprav je Danijela letos dopolnila že 45 let.

Danijela o skrivnosti njene ljubezni z Grašem:

»Če imaš ob sebi človeka, ki te sprejema tako, kot si, če z njim lahko deliš dobre in slabe dneve, dobro hrano, kozarec vina in ljubezen do glasbe, potem je vse drugo nepomembno.« 

Pišeta in pojeta o ljubezni 

Pevka je letos izdala svoj pesniški prvenec Šalabahter života, ki ga pridno promovira poleg svoje zadnje uspešnice Volim barabu, Grašo pa je po pesmi Moje zlato posnel duet Srce za vodića s Hano Huljić, hčerko Tončija Huljića, skladba pa se je izkazala za veliko radijsko uspešnico. Ob vseh poslovnih uspehih in umetnosti, s katero promovirata ljubezen, je poroka verjetno res nekaj, česar ne potrebujeta, da bi svetu dokazala, kako močen in uspešen par sta.

Goran Matijašec
Pojeta in pišeta o ljubezni.