Zabava

Glorijino stanje iz ure v uro slabše

bp
14. 3. 2016, 17.46
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko je Gloria zapustila posestvo in odšla k zdravniku, se je tudi že vrnila med sotekmovalce šova Bilo je nekoč. A kot kaže, je še vedno najbolj obupana, tudi sotekmovalke ji ne znajo več pomagati.

Planet TV
Gloria Bardorfer

Zadnje dneve na posestvu so zaznamovale tri tekmovalke, ki jih je mučilo hudo domotožje. V najslabšem stanju je Gloria, ki jo je duševna stiska popolnoma ohromila, ne more niti jesti niti piti. Ves čas leži ali pa zvita v klopčiču pretaka solze. Gloria niti sama ne ve, kaj točno jo tare, ve le, da v njeni glavi nekaj ni v redu in da v takih razmerah ne more več živeti. Pozno zvečer je prišlo na dvorec pismo, ki je bilo namenjeno Nataši. Poslala sta ji ga sin in mož in je prišlo v pravem trenutku, saj je bilo polno spodbudnih besed, kar je Nataši vlilo dodatno samozavest. Vsi njeni dvomi in pomisleki so se v trenutku razblinili.

planet tv
V najslabšem stanju je Gloria, ki jo je duševna stiska popolnoma ohromila, ne more niti jesti niti piti.

Ravno nasprotno pa je pismo vplivalo na Glorio, njeno že tako slabo duševno stanje se je še poslabšalo. Povedala je, da je popolnoma zlomljena. Nekatere tekmovalke so ji stopile v bran in dejale, da ni bilo pravično, da je pismo dobila samo Nataša, saj so nekatere v veliko slabšem stanju kot ona. In prav zaradi tega so njene misli vedno bolj nagnjene k temu, da bi šov prostovoljno zapustila.

planet tv
Njene misli so vedno bolj nagnjene k temu, da bi šov prostovoljno zapustila.