Zabava

Aktualov dan žena: "Pop Design so naredili top vzdušje!"

R. T.
5. 3. 2016, 12.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Še vedno se vrstijo številni odzivi na Aktualov glasbeni spektakel leta, ki je včeraj zvečer navdušil večino obiskovalcev ljubljanske Arene Stožice.

M24
Nastop zasedbe Pop Design je bil po mnenju nekaterih včeraj eden izmed boljših.

Kot trdijo tisti, ki so včeraj pozno v noč plesali in peli skupaj z legendarnimi zasedbami in glasbeniki, kot so Gazde, Pop Design, Minea, Crvena jabuka in Jasmin Stavros, je bilo na dogodku, ki sta ga povezovala Aktualova radijca Klemen Bunderla in Evgen Ban "bombastično" in nasploh "top vzdušje".

"Super je bilo, odlični so bili. Pop Design so naredili top vzdušje," je v komentarju na družabnem omrežju Facebook zapisala ena od obiskovalk koncerta Nina Ocepek. Z njo se je strinjala tudi spletna uporabnica Tinchi Ti Na, ki je pri vrhunskem nastopu ene najbolj priljubljenih slovenskih pop zasedb pogrešala le to, da se od občinstva ni poslovila.

M24
Z Jasminom Stavrosom je pela vsa dvorana.

Seveda je največ komentarjev na facebookovi strani Radia Aktual požel Jasmin Stavros. Čeprav so bili eni mnenja, da bi moral status najdaljšega koncerta pripadati komu od ostalih nastopajočih, drugi še zdaj ne morejo pozabiti, kaj jim je včeraj Jasmin pripravil v Stožicah. "Dao bi sto Amerika ... noro, ko to poje cela dvorana," je na omenjeni strani svoje koncertne vtise delila z ostalimi ena od obiskovalk dogodka.

M24
Arena Stožice je včeraj gostila Aktualov dan žena, enega koncertnih vrhuncev leta.