Zabava

Nova Obalna straža - nova Pamela

mv
7. 1. 2016, 21.44
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Oboževalci kultne serije Obalna straža iz devetdesetih že nestrpno pričakujejo novo različico zgodbe o življenju reševalcev iz vode.

instagram
Bo 25-letnica lahko nasledila Andersonovo, ki jo je vloga izstrelila med zvezde?

Končno je znano tudi, katera igralka bo nasledila Pamelo Anderson v vlogi zapeljive CJ Parker! Igralec Dwayne Johnson, ki se bo postavil v čevlje reševalca Mitcha Buchannona, je na svojem instagramu razkril, da se je igralski zasedbi pridružila Kelly Rohrbach. Petindvajsetletna igralka in manekenka je pred časom grela posteljo Leonarda DiCapria, znana pa je predvsem kot model za spodnje perilo in kopalke.

Instagram
Kelly je nova Pamela.

Znana že skoraj vsa zasedba

Nekaj mesecev po tem, ko so javnost obvestili, da prihaja film, posnet po istoimenski priljubljeni seriji, v kateri so igrali David Hasselhoff, Pamela Anderson, Yasmine Bleeth in Gena Lee Nolin, je znana že skoraj vsa igralska zasedba. Pred časom so že potrdili, da bomo v filmu videli Zaca Efrona, Dwayna Johnsona in Nicole Eggert, ekipi se je zdaj pridružila še postavna Kelly. Film naj bi luč sveta ugledal prihodnje leto in komaj že čakamo, da vidimo, ali bo nova zasedba lahko zasenčila igralsko ekipo, ki se je pred dvajsetimi leti usedla v srce gledalcem po vsem svetu.