Zabava

Pri Čakarmiševih komaj čakajo dojenčka

L.Ž. / Revije Zvezde
6. 12. 2015, 19.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če bo šlo vse po načrtih, Branka Čakarmiša priljubljenega člana žirije v televizijskem šovu Slovenija ima talent, oziroma njegovo ženo Katjo od poroda loči le še dober mesec dni.

Sašo Radej
Katja in Branko Čakarmiš ne moreta skriti zaljubljenosti in sreče ob čakanju na dojenčkov prihod.

Par, ki si je večni da dahnil sredi letošnjega poletja, ne skriva, da komaj čaka svojega dojenčka. Katja se zdaj počuti odlično. Pravi, da so začetne, tipično nosečniške težave, ko ji je bilo slabo in ji je vse smrdelo, razpoloženje pa ji je nihalo iz minute v minuto, le še bled spomin.

Da je neizmerno srečna v objemu svojega moža, se ji vidi že na prvi pogled. Pravzaprav sijeta kar oba in res ne moreta skriti, kako sta zaljubljena. »Kmalu bo, kmalu!« si večkrat na dan zašepetata in uživata v odštevanju dni do veselega dogodka. Bodoča mamica je priznala, da se poroda morda res malce boji, a verjame, da jo bo znal Branko, ko bo prišel čas, s svojo toplo energijo povsem umiriti. Nikakršnega dvoma ni, da bo bodoči očka pri porodu, kajti te izkušnje nikakor ne bi izpustil.

Sicer pa je Katja na prihod svojega prvorojenca ali prvorojenke – spol sploh ni pomemben – dobro pripravljena. Pri tem sta ji obilo pomagala terapevtska joga in dihanje, s katerima se je ukvarjala, odkar je zapustila svet odnosov z javnostmi. »Vadba je zelo nežna in prilagodljiva. Globoko umirja in ni koristna samo v nosečniškem obdobju, ampak v življenju nasploh,« pravi. Kljub temu je že prenehala poučevati in voditi skupine. Na svoji spletni strani je pred dnevi objavila: »Svoje skupine sem za letos končala, saj sem srečna nosečka v pričakovanju. Prihodnje leto pa bom spet z vami ...«

Zdaj se z Brankom res lahko posvetita zgolj še drug drugemu in upata, da dojenček s prihodom na svet ne bo preveč hitel. Da bo bodoči očka lahko v miru končal letošnjo sezono šova Slovenija ima talent in bo potem nekaj časa le še srečen in zaljubljen. Bog ne daj, da bi Katja dobila popadke kakšno nedeljo zvečer pred novim letom.