Zabava

Whitney Houston je imela veliko skrivnost

T.P.
12. 6. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Priljubljena pevka Whitney Houston je umrla leta 2012, njeno življenje pa še vedno vznemirja javnost. Prav zdaj prihajajo na dan nove šokantne informacije, ki jih je njena družina do zdaj uspešno skrivala.

Profimedia

V novi biografiji Whitney and Bobbi Kristina – The Deadly Price of Fame avtor Ian Halperin razkriva, da je družina preminule pevke Whitney Houston zatajila njeno ljubezensko zvezo z osebno asistentko in prijateljico Robin Crawford. V enem od poglavij nove neavtorizirane biografije pokojne zvezdnice se avtor sklicuje na izjavo FBI, ki trdi, da je pevko in njeno družino krepko izsiljeval odvetnik iz Chicaga. Imel naj bi namreč dokaze o ljubezenski zvezi pevke in njene osebne asistentke Robin. Za svoj molk naj bi zahteval dobrih 200 tisoč evrov, ki naj bi mu jih pevkin oče John Houston tudi izplačal. V knjigi tudi piše, da se je istega leta Whitney poročila z glasbenim producentom Bobbyjem Brownom, svoji asistentki pa je takrat podarila luksuzni avto kot znak njunega prijateljstva.

Profimedia

Omenjene informacije so le delček umazanega mozaika skrivnih informacij nove biografije o Whitney Houston in njeni hčerki Bobbi Kristini, ki po nezgodi, zaradi katere je končala v komi, zdaj končno okreva. Družina je precej zadržana glede dajanja informacij o tem primeru, saj je bilo stanje zelo resno, življenje nesrečnega dekleta je kar dolgo viselo na nitki. To je bil resnično zelo nenavaden primer, saj je Kristina padla v komo po tistem, ko so jo nezavestno našli v kadi, polni vode. Na ta način je namreč umrla tudi njena slavna mama.