Zabava

Po moško želi k svoji sladici

am
14. 4. 2015, 19.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Vsestranski glasbenik Nino Ošlak v pomlad vstopa s čisto svežim, energičnim pop-rok radijskim singlom, ki nosi neposredno sporočilo in naslov: Dovolj romantike!

Marko Maag

»Pesem je popolno nasprotje mojih zadnjih, ki so bile precej romantično obarvane in bolj umirjene. Ker gre za zelo kitarsko pesem, ki je po zvoku v določenih trenutkih blizu celo kakšni rok skladbi, smo se z mojo ekipo odločili, da za to pesem posnamemo popolnoma drugačne, po domače povedano, totalno odbite fotke. Takšne, kot je tudi pesem,« razlaga Nino o novem projektu Dovolj romantike.

Pravi, da je bila ideja o bolj posebnih in barvnih fotografijah pravzaprav zelo logična poteza, saj je pesem tako zelo drugačna. »Večerja v dvoje, svečke, romantična komedija, vikend na morju … To je le nekaj stereotipnih romantičnih ženskih želja, ki jih opevam v novi pesmi, a seveda po moško hitro sklenem, da si želim hitreje k 'sladici' (smeh). Sporočilo je tudi v refrenu zelo neposredno, ko prepevam, da bi rad, da zmečkava srajco zlikano in da naj ne bo vse skupaj tako 'pocukrano',« razlaga mladi glasbenik, ki so mu zadnje čase všeč realna besedila, brez nepotrebne pretirane poetičnosti.

V novi pesmi gre torej za večno zanimivo tematiko ljubezenskega odnosa in to, »kako ga vidimo moški in kako se nam zdi, da ga vidijo ženske«.