Zabava

Uh, Lidija je seksi do konca ...

A.M.
9. 4. 2015, 21.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V Športni dvorani Brežice bo v petek, 15. maja, nastopila ena najboljših tamburaških skupin, Mejaši, ki na noge spravi tudi najbolj zahtevno publiko.

Osebni album

A na odru ne bodo sami, saj bo za moški del občinstva poskrbela ena najbolj seksapilnih deklet, Lidija Bačić; ta je pred slabim letom navdušila z zgodbo o strastni zapravljivki, ki ves denar zapravi za oblačila in obutev, pred kratkim pa je presenetila še v duetu s Kumovi. Pevka, ki rada zmaguje, velja na Hrvaškem za eno od popularnejših glasbenic tega časa. Dobra kombinacija se je pokazala tudi v duetu Dalmatinac in Dalmatinka, v katerem prepeva s kraljem dalmatinske glasbe Mladenom Grdovićem. Na spletnem portalu YouTube ima več kot tri milijone ogledov. Med njenimi številnimi pesmimi je prav tako dobro zasidrana uspešnica Viski, ki je hitra in vesela ter na komičen način govori o moških osvajanjih.

Tamburaška skupina Mejaši je na glasbenih odrih prisotna že od leta 2006. Šestčlanska zasedba se od drugih skupin razlikuje po tem, da svoji glasbeni zgodbi dodaja pop-rock elemente, kljub temu pa ohranja tradicionalne tamburaške zgodbe. Publiki so se predstavili s kar nekaj uspešnicami, in sicer Previše ljubavi, Uživajmo dok smo mladi, Zorica ter drugimi, pohvalijo pa se lahko tudi z albumom Bolji nego ikad. 

Event24