Zabava

... Dej no!

K.S.
12. 3. 2015, 13.23
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

‘Dej no‘ je že tretji glasbeni projekt mlade pevke Anay, ki je nastal povsem nepričakovano v sodelovanju s priznanim glasbenim producetom Miho Goršetom (skupina Muff), ki je za letošnji izbor slovenske pesmi za Evrovizijo pripravil kar dve skladbi, ‘Mavo to‘ in ‘Glas srca‘.

Marko Delbello Ocepek

»Po krajšem oddihu se vrnem na učne ure k moji učiteljici petja Nataši Nahtigal in delu v studiu, kjer vedno zelo uživam in se vsakič kaj novega naučim.« nam je še zaupala Anay, ki je včasih skrbela tudi  za oblekepevke April.

Glasba v novi pesmi ‘Dej no‘ se od zadnjega singla ‘Če isto misliva‘  močno razlikuje. »Tokrat je pesem bolj v mirnejših ritmih, kot sem si predstavljala nadaljevanje glasbene zgodbe, a mi je resnično zelo všeč«, je o novi pesmi povedala Anay in nadaljevala »Z Miho sem se odlično ujela, zato si želim, da bova kmalu spet sodelovala.«

Modna navdušenka in velika popotnica pred poletjem obljublja videospot o katerem vam razkriva le to, da bo vanj vključila priljubljene ‘selfije’.Videospot je Anya zaupala priljubljenemu režiserju Dejanu Miličeviću, ki je posnel odmevne videospote za številne glasbene zvezde naše regije. Za make-up pa je tudi tokrat poskrbel mojster ličenja Emperatrizz.