Zabava

Ja, sedaj izgleda takole!

K.A.
22. 2. 2015, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kljub drugačnim fotografijam se še vedno počuti izjemno samozavestno.

Ameriška manekenka Cindy Crawford (48) kljub letom še vedno blesti, kjerkoli se že pojavi. A po nedavnem modnem snemanju za prestižni magazin Marie Claire, se je čarovnija o njeni popolni lepoti nekoliko razblinila. Na dan je namreč prišla fotografija, ki je ostala povsem neretuširana in na kateri se jasno vidijo vse nepravilnosti na njenem sicer popolnem telesu. "Da to je resnično naša fotografija in nič ni narobe, da je prišla na splet. Potem dogodku Cindy le še bolj obožujemo, vedno je bila čudovita in ko jo vidimo takšno, jo le še bolj občudujemo," so zapisali pri Marie Clair.

Na fotografiji lepa Cindy nosi čipkasto perilo in krzneni plašč. Fotografija je računalniško povsem neobdelana, reakcije po objavi na spletu pa so bile izjemno pozitivne. Zdi pa se, da se tudi lepa Cindy po objavi fotografije ni preveč jezila. "Mislim, da je najbolj pomembno, da se v svoji koži počutite prijetno. Najbolj privlačne nas dela ravno naša samozavest. To je tisto kar ljudje resnično opazijo," je bila odločna Cindy.

In, če se je do nedavnega zdelo, da ima Cindy le dobre dneve, je sedaj jasno, da tudi ona ni vedno brez napake. "Tudi jaz imam slabe dneve, seveda jih imam. Ko sem bila mlada manekenka so me na modna snemanja klicali tudi ob štirih zjutraj. No, ko se sedaj kaj takega zgodi jim iskreno povem, da sem ob štirih zjutraj videti vsa zatečena in zgubana in da resnično ne verjamem, da bi me takšno kdorkoli želel fotografirati," je dejala Cindy, ki je že 17 let v srečnem zakonu s poslovnežem Randyjem Gerberom s katerim ima dva otroka.