Zabava

Rusko Richie v akciji s Pivom in Čevapi!

30. 10. 2014, 21.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Od Ruska lahko vedno pričakujemo nekaj novega in svežega. Po megauspešnici Priznat ću joj sve, v kateri se je združil s Crveno jabuko, je tu nov bombastičen tandem – tokrat s trubači!

Blaž Vatovec

Skupina Pivo in Čevapi je pristna trubaška zasedba, ki na noge dvigne mlado in staro. Polni energije, ki je med drugim prepričala tudi v Guči, kjer so dosegli tretje mesto med najboljšimi trubači te več kot uspešne prireditve, so se združili z Ruskom in naredili nekaj »opojnega«! Z Ruskom so si Pivo in Čevapi privoščili konkretno dozo »rakije«. Skladba Rakija je nastala v razmeroma kratkem času, vendar Rusko pravi: »Če imaš vizijo in kakovosten material, lahko narediš res nekaj dobrega … Ker ni ovir!«

Blaž Vatovec

Rusko in skupina Pivo in Čevapi so že posneli tudi videospot, na snemanju katerega je bilo seveda zelo zabavno in tudi divje … Čez dan so se podili po parku Tivoli, zvečer pa visoko nad Ljubljano – snemali so namreč na Nebotičniku. Rusko se iz srca zahvaljuje čisto vsem, ki so bili prisotni na snemanju in mu pomagali pri tem projektu. Glavna igralka, ki se je stiskala v Ruskovem objemu, je Tjaša Klein, katere lepoto so poudarila tudi mineralna ličila in čopiči Everyday Minerals. Za lep videz nastopajočih je poskrbela Nataša Krizmanič, za kamero pa je stala ekipa Spotx.