Zabava

Jeleni Rozgi pri srcu dobra kranjska klobasa ...

Lady
27. 10. 2014, 00.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Hrvaški izvajalci imajo za našo deželo same pohvale, saj so tukaj vselej lepo sprejeti. Pogosti nastopi in zagreti oboževalci so jih že zdavnaj prepričali, da je pri nas zanje res najbolje poskrbljeno.

S tem se strinja tudi Jelena Rozga, ki je te dni prvič obiskala Radio Aktual ter s Tanjo Seme in DJ-jem Dadyjem navdušeno obujala spomine, ki jo vežejo na to priljubljeno radijsko postajo. »Z Radiem Aktual smo pričarali izjemno vzdušje ob dnevu žena v Hali Tivoli. Takšne pozornosti ne doživiš povsod in zaradi svoje čustvenosti se med nastopi v Sloveniji pogosto zjočem. Občinstvo je odprtega srca in potem se skupaj potopimo v nepozabno noč, polno glasbe in ljubezni,« je dejala in priznala, da ima z nami prav posebno »blagovno izmenjavo«.

Jelena se še spominja krasnega vzdušja ob dnevu žena.

»Jaz vam dam svoje pesmi, vi pa meni odlično hrano, od katere so mi še posebej pri srcu kranjska klobasa in sladice, povrhu pa še dobra kapljica, in zadovoljstvo je popolno,« se je razgovorila simpatična Dalmatinka, ki je zelo hvaležna za vsak koncert. Preveč živi so še spomini na trnove začetke, ko je bila presrečna, če je prodala vsaj nekaj vstopnic. Danes pa že brez težav napolni domačo splitsko Areno.